Bilvask

København

Bilvask i København

Med Wash World er det nemt og bekvemt at holde din bil frisk året rundt. Med flere vaskehaller et stenkast fra København kan du altid nyde godt af en hurtig og pålidelig bilvask til en overkommelig pris.

Langt de fleste af vores vaskehaller omkring København har åbent 24 timer i døgnet. Uanset dine arbejdstider eller øvrige daglige gøremål, er det derfor altid muligt, at få din bil skinnende ren.

Du kan finde adresse, åbningstider og information om de forskellige bilvaske i København lige her:

Vi får hele tiden nye lokationer, så husk at hold dig opdateret, hvis der skulle komme en Wash World endnu tættere på dig. Du kan få det fulde overblik over alle vores vaskehaller i København og resten af Danmark her.

Miljørigtige vaskehaller i København

Med Wash World behøves du ikke kun at bekymre dig om, hvorvidt din bil bliver ren til en skarp pris. Vores miljøvenlige bilvaske i København er nemlig designet med både miljøet og din pengepung i tankerne: Vi har et lavt forbrug af rent vand og gør brug af biologiske vandrensningssystemer og EU-godkendte kemiske produkter; alt sammen med et fremragende rengøringsresultat.

Med et af vores fem medlemskaber får du hurtigt adgang til vaskehallen ved hjælp af nummerpladescanning. Det betyder, at du skal blive i bilen inden-, under-og efter din bilvask i København, uden at skulle bakse med kort og betaling: Så bliver det ikke lettere!

Vores automatiserede vaskehaller bruger den nyeste teknologi, og du vælger helt selv, om din bil skal have en hurtig vask i farten eller den helt store omgang med hjulvask, polering og undervognsskyl. Uanset dit medlemskab har du nemlig mulighed for at tilkøbe en udvidet vask, hvis bilen trænger til lidt ekstra kærlighed. Det er også muligt at benytte vaskehallerne i København uden medlemskab. I så fald køber du blot en enkeltvask direkte ude ved vaskehallen, som du er vant til.

Foretrækker du at vaske bilen selv?

Hos Wash World har du udover vaskehallerne også mulighed for at bruge vores mange Vask Selv stationer. Med Vask Selv bil i København har du mulighed for at vaske de små detaljer og kroge, som gør den store forskel og giver et skinnende rent resultat.

Du kan selv vaske bilen i

Uanset om du har et medlemskab eller ej. På vores Vask Selv stationer har du adgang til professionelle redskaber som højtryksrenser, børster og sæbe, og bilvasken foregår i tørvejr i ly for eventuel regn og dårligt vejr for kun 6 kr. i minuttet.

Mange vælger derfor at bruge dette tilbud til fordel for bilvasken derhjemme, da det både er nemt, belejligt og billigt. Når du er færdig med Vask Selv bil i København, får din bil afslutningsvist et skyl med kalkfrit vand, som sikrer en pletfri bil med mindre behov for tørring.

Der findes Vask Selv stationer ved samtlige af vores vaskehaller i København. Så uanset om du ofte har behov for at komme forbi en vaskehal eller om du foretrækker selv at stå for rengøringen, så besøg en Wash World bilvask nær København, næste gang bilen trænger til at blive ren.