Vask Selv
din bil
for 6 kr./min.

Foretrækker du at gøre det selv? Så benyt vores Vask Selv stationer med højtryksrensere, børster og sæbe.

Vask Selv

Sådan gør du

1. Højtryksforvask

Spul med vand og sæbe for at fjerne skidt min. 30 cm. afstand fra bil

2. Skumudlægger

Dæk bilen i et lag af skum

3. Børstevask

Børst grundigt resterende snavs væk

Vask Selv børstevask

4. Skylning med voks

Skyl til sæben er væk

5. Pletfri skylning

Skyl hurtigt for en pletfri bil med kalkfrit vand

Vi åbner hele tiden nye Vask Selv stationer

Find Vask Selv nær dig

Ofte stillede spørgsmål

Her kan du finde svar på de mest stillede spørgsmål.
Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål? Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Gå til Hjælp
Hvor har Wash World Vask Selv henne?

Vi tilbyder kun Vask Selv på udvalgte lokationer, men vi åbner hele tiden flere.

Du kan finde en oversigt over vores Vask Selv stationer her

Kan jeg få medlemskab til Vask Selv?

Du kan på nuværende tidspunkt ikke købe ubegrænset medlemskab til Vask Selv.
Du betaler derfor nemt en fast lav pris på 6,- kr. per. minut direkte ved Vask Selv stationen.

Hvordan betaler jeg for Vask Selv?

Du betaler en fast lav pris på 6,- kr. per minut du benytter Vask Selv. Du betaler ved at sætte dit kort ind i maskinen eller benytte chip, og stopper betalingen via knappen "Stop betaling", når du er færdig.

Vi accepterer de fleste betalingskort på maskinen.

Hvis du har benyttet et debetkort, kan du opleve, at der reserveres 120 kr. på din konto i op til 30 bankdage. Det er ikke Wash World, der har reserveret pengene, men typisk din bank. Det reserverede beløb bliver naturligvis frigivet igen, og vi trækker kun pengene for de minutter, du har brugt bilvasken.

Gå til Hjælp

Vask Selv

Til dig der gør det selv

Vask Selv er til dig, der foretrækker at vaske din bil selv. Du bestemmer selv, hvor grundigt din bil skal vaskes – og hvor lidt eller hvor meget tid, du vil bruge på det.
Vask Selv konceptet er et supplement til vores automatiske bilvaskehaller og til kunder, der vasker bil hjemme. Vi tilbyder Vask Selv på 40 Wash World lokationer i Danmark, og vi åbner løbende nye Vask Selv stationer.

Vask Selv – bilvask på den professionelle måde

Vask din bil selv – det kan sagtens gøres både professionelt og komfortabelt. Vores Vask Selv stationer er udstyrede med højtryksrensere, sæbe og børster af høj kvalitet, som vasker din bil ren på en skånsom måde. På størstedelen af vores Vask Selv-stationer og bilplejepladser kan du stå i læ i vores overdækkede båse, mens resten er uden overdækning og vaske din bil ren fra top til fælge med professionelt udstyr.
Der er 5 nemme steps til en ren og skinnende bil: højtryksforvask, skumudlægger, børstevask, skylning med voks og pletfri skylning. Følg fremgangsmåden som vist i vaskebåsen, og du får det bedste resultat af din bilvask – hver gang.

Miljøvenlig bilvask

Vores vaskehaller er miljøvenlige og vandbesparende, og der anvendes udelukkende EU-godkendte produkter og bionedbrydelige kemikalier. Vask Selv stationerne anvender kalkfrit vand i skylningen, som sikrer, at der ikke danner sig hvide kalkpletter på bilen. Det betyder, at du kan undlade at tørre din bil efter. Kør en tur i din nyvaskede bil – så er det klaret!

Gør det selv bilvask til lav minutpris

Med vores gør-det-selv koncept bestemmer du selv kvaliteten af bilvasken – og ikke mindst den tid, du vil bruge på det. Vask Selv har en fast lav pris på 6 kr. pr. minut. Betalingen sker nemt og hurtigt på vores betalingsenhed i båsen.