Let og effektiv bilvask

Farum - Gammelgårdsvej

24 timer alle ugens dageGammelgårdsvej 84, 3520 Farum

Se flere vaskehaller i København her.

Miljøvenlig bilvask

Det finder du på Gammelgårdsvej 84

Højde: 2,6mSidespejl til sidespejl: 2,55mMax hjulbredde: 2,15m
Image

Døgnåben

Image

3 vaskehaller

Image

3 Vask Selv stationer

Vi åbner hele tiden nye vaskehaller

Mangler vi én nær dig?

Skriv dig op og få besked når vi åbner en vaskehal nær dig.

Wash World – ubegrænset bilvask Farum

På Gammelgårdsvej 84 i Farum finder du Wash World med hele 3 vaskehaller, som er klar til at vaske din bil. Har du brug for bilvask på en nem, enkel og billig måde – hvor du ikke skal have kortet op af lommen hver gang? Så er et medlemskab hos Wash World lige noget for dig.

Dit månedlige medlemskab sikrer dig ubegrænset bilvask for et fast månedligt beløb. Vi bruger nummerpladescanning, så det er nemt at køre bilen i vaskehal – uden brug af kreditkort eller medlemskort. Basis er vores billigste vask til 69 kr. pr. måned. Du kan også vælge Guld til 119 kr., Premium til 149 kr., Premium Plus til 159 kr. eller All Inclusive til 229 kr. pr. måned. Læs mere om hvad den enkelte bilvask indeholder her.

Farum Bilpleje

Hos Wash World bruger vi den nyeste teknologi indenfor bilvask. Det betyder, at du får miljørigtig og skånsom bilpleje i god kvalitet. Du vælger selv, om din bil skal have en hurtig basisvask eller den store tur med skyllevoks, polering og undervognsskyl. Selvom du har et basis abonnement, kan du sagtens vælge at få en af de andre vaske en gang imellem. Du kan tilkøbe en anden type vask ved vaskehallen til differencen på enkeltvaskprisen. Tilkøbet vil blive trukket sammen med næste måneds betaling.

Vask Selv Farum

Foretrækker du at gøre det selv? Så prøv vores Vask Selv i Farum. Vi tilbyder 3 Vask Selv stationer med højtryksrensere, sæbe og børster af høj kvalitet, som gør din bil ren på en skånsom måde. Slut af med skylning med kalkfrit vand og minimer behovet for tørring. Bestem selv kvaliteten og tiden til en fast lav pris på 5,95 kr. pr. minut.