Let og effektiv bilvask

Ishøj - Vejleåvej

24 timer alle ugens dageVejleåvej 19, 2635 Ishøj

Se flere vaskehaller i København her.

Miljøvenlig bilvask

Det finder du på Vejleåvej 19

Højde: 2,6mSidespejl til sidespejl: 2,55mMax hjulbredde: 2,15m
Image

Døgnåben

Image

2 vaskehaller

Image

2 Vask Selv stationer

Vi åbner hele tiden nye vaskehaller

Mangler vi én nær dig?

Skriv dig op og få besked når vi åbner en vaskehal nær dig.

Ishøj bilvask

I Ishøj kan du vaske din bil i Wash World på Vejleåvej 19. Vores døgnåbne vaskehal ligger lige ved siden af Burger King lidt udenfor Ishøj. I Ishøj har vi 2 vaskehal og 2 Vask Selv stationer, som er klar til at vaske din bil. Har du lyst til at prøve bilvask på en nem og billig måde – hvor du ikke skal have kortet op af lommen hver gang? Så er et medlemskab hos Wash World lige noget for dig. Et medlemskab sikrer dig ubegrænset bilvask for et fast månedligt beløb. Basis er vores billigste vask til 99 kr. pr. måned. Du kan også vælge Guld til 139 kr., Premium til 159 kr., Premium Plus til 179 kr. pr. måned eller All Inclusive til 229 kr. pr. måned. Læs mere om, hvad den enkelte bilvask indeholder her.

Bilpleje i Ishøj hos Wash World

Uanset om du er til den hurtige Basis vask eller den omfattende All Inclusive bilvask, så får du kvalitet for pengene i vores flotte vaskehaller. Som medlem har du mulighed for at tilkøbe en anden type vask end den, du har abonnement på. Det gør du på automaten ved vaskehallen. Her kan du tilkøbe en dyrere vask til differencen på enkeltvaskprisen. Heller ikke her skal du have ekstra penge op af lommen. Dit tilkøb bliver automatisk trukket sammen med næste måneds betaling.

Vask Selv Ishøj

Foretrækker du at vaske din bil selv, så kan du benytte vores 2 Vask Selv stationer. Her kan du køre din bil ind i vores overdækkede hal, hvor vores professionelle udstyr til bilvask står klar. I vaskehallen finder du børster og sæbe til at vaske bilen med. Som afslutning skyller du din bil med kalkfrit vand, der har den fordel, at du ikke behøver at aftørre bilen efterfølgende. Prisen på Vask Selv er 5,95 kr. pr. minut.