Let og effektiv bilvask

Søborg - Dynamovej

24 timer alle ugens dageDynamovej 4, 2860 Søborg

Se flere vaskehaller i København her.

Miljøvenlig bilvask

Det finder du på Dynamovej 4

Højde: 2,6mSidespejl til sidespejl: 2,55mMax hjulbredde: 2,15m
Image

Døgnåben

Image

5 vaskehaller

Image

3 Vask Selv stationer

Vi åbner hele tiden nye vaskehaller

Mangler vi én nær dig?

Skriv dig op og få besked når vi åbner en vaskehal nær dig.

Bilvask Søborg

Skylning, shampoo, hjulvask med børste, tørring og polering – det er hårdt arbejde at vaske sin bil selv. Og har man ikke pladsen eller udstyret til det derhjemme, så er det praktisk talt umuligt. Lad Wash World klare bilvasken for dig. På Dynamovej 4 i Søborg finder du Wash World med hele 5 vaskehaller og 3 Vask Selv stationer. Vi tilbyder bilvask, der er tilgængeligt via medlemskab eller enkeltstående køb med betalingskort. Fordelene hos os er en effektiv, tidsbesparende og miljørigtig bilvask med kort ventetid.

Wash World – bliv medlem og få ubegrænset bilvask

Hos Wash World kan du vælge mellem fem medlemskaber til ubegrænset bilvask: Basis, Guld, Premium, Premium Plus eller All Inclusive. Priserne er mellem 99-229 kr. pr. måned – og så kan du vaske løs hver gang bilen trænger til det. Skulle du en gang i mellem have behov for at prøve en af dyrere bilvask end dit abonnement, så kan du sagtens tilkøbe denne fra gang til gang. Du får bilvasken til differencen på enkeltvaskprisen, og beløbet bliver trukket sammen med næste måneds betaling.

Vask selv bil i Søborg

I vores vaskehaller i Søborg pusler vi lidt ekstra om din bil. Udover de 5 vaskehaller har vi 3 Vask Selv stationer til dig, der foretrækker at vaske bilen selv. Du kan stå i tørvejr i vores overdækkede båse, hvor du finder børster og sæbe til at vaske bilen med. Som afslutning får du en skylning med kalkfrit vand, der gør at bilen ikke får hvide kalkpletter/ringe. Du behøver således ikke at eftertørre bilen, men kan blot køre direkte ud på motorvejen. Vores effektive støvsuger med en lang og fleksibel slange sørger for, at det er nemt at rengøre bilen indeni. Prisen på Vask Selv er 6 kr. pr. minut.