Betal pr. gang
du vasker
fra 39 kr.

Køb en enkelt bilvask nemt og hurtigt ude ved vaskehallen.
Perfekt, til dig der kun vasker bilen en gang imellem.

Eller få ubegrænset bilvask fra 69 kr./md.

Lave priser

Betal pr. bilvask

Ingen binding

Over 140 vaskehaller og 40 Vask Selv stationer i Danmark

Find vaskehal nær dig

Vasker du oftere?

Prøv ubegrænset bilvask

Opret medlemskab

Vælg et medlemskab, som passer til dit behov og kør til vaskehallen

Nummerplade genkendelse

Nummerplade genkendelse

Vi scanner automatisk din nummerplade, som dit medlemskab er registreret på

Bilvask

Bliv siddende i bilen

Læn dig godt tilbage i sædet og nyd din bilvask

Ofte stillede spørgsmål

Her kan du finde svar på de mest stillede spørgsmål
Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål? Vi sidder klar til at hjælpe dig

Gå til support
Skal jeg melde mig til for at købe en vask?

Hos Wash World kan du altid vaske bilen uanset om du er medlem eller ej. Du kan tilkøbe en enkeltvask nemt og direkte ude på vores terminaler ved alle vores vaskehaller, og du skal kun registrere dig, hvis du ønsker at oprette et ubegrænset medlemskab med en fast månedlig betaling.

Hvilke betalingsmuligheder kan jeg benytte ved vaskehallen?

Vi tilbyder en række af betalingsmuligheder, så du nemt og hurtigt kan få en bilvask hos Wash World, når du er på farten. Vi accepterer de fleste betalingskort, MobilePay, Google Pay og Apple Pay.  

Hvordan køber jeg en enkeltvask?

Du kan nemt tilkøbe en enkeltvask direkte ude på vores terminaler på alle vores vaskehaller:

  • Kør til vaskehallen
  • Valg "Enkelt" på terminalen ved vaskehallen
  • Vælg din vask og evt. tilkøb
  • Betal med én af vores betalingsmuligheder
  • Kør ind i vaskehallen og læn dig godt tilbage i sædet og nyd din bilvask

Du kan læse mere om vores enkeltvask-koncept her

Til dig der vasker bilen en gang imellem

Enkeltvask

Bilvask til lave priser

Hos Wash World kan du købe bilvask til lave priser, som betales direkte ude ved vaskehallen – nemt og hurtigt. Vores miljøvenlige vaskehaller klarer din bilvask til Danmarks billigste priser. Basis er vores billigste bilvask til 39 kr., mens du får Guld til 69 kr., den populære Premium bilvask til 89 kr., Premium Plus til 99 kr. eller All Inclusive til 139 kr. Kom forbi Wash World og køb en enkeltvask i vores moderne vaskehaller. Vi anvender den nyeste teknologi og sikrer dig en effektiv og skånsom bilvask. Foretrækker du at vaske din bil selv, så benyt vores Vask Selv stationer. Her har du adgang til højtryksrensere, børster og sæbe for en fast lav pris på 6 kr. pr. minut.

Betal per gang du vasker

Vores enkeltvask er perfekt til dig, der kun vasker bilen en gang imellem. Her skal du ikke registrere eller tilmelde dig som medlem, men bare betale for din bilvask ved vaskehallens terminal. Du kan vælge en af de 5 forskellige bilvaske og foretage eventuelle tilkøb. I vores terminal kan du betale med de fleste typer af betalingskort, MobilePay, Google Pay eller Apple Pay. Der er ingen binding, når du køber enkeltvask. Du kører blot din bil i vaskehal, når du synes – og betaler enkeltvaskprisen for det produkt, du ønsker. Bliver du så glad for at vaske din bil hos Wash World, at du gerne vil gøre det oftere, så tag et kig på vores medlemskab, hvor du får ubegrænset bilvask i vores vaskehaller for et fast månedligt beløb.

Køb billig bilvask i hele landet

Wash World er den absolut billigste og hurtigste vej til at få vasket din bil. De fleste af vores vaskehaller har døgnåbent, mens de øvrige har åbent mellem kl. 7-22 hver dag. Wash World har over 140 vaskehaller i Danmark – og vi åbner løbende nye. Så hold øje med, om der åbner en bilvask i nærheden af dig. Find den nærmeste Wash World vaskehal og se åbningstider.  Vi accepterer de fleste betalingskort, MobilePay, Google Pay og Apple Pay.