Let og effektiv bilvask

Taastrup - Roskildevej

7-22Roskildevej 376, 2630 Taastrup

Se flere vaskehaller i København her.

Miljøvenlig bilvask

Det finder du på Roskildevej 376

Højde: 2,6mSidespejl til sidespejl: 2,55mMax hjulbredde: 2,15m
Image

Åben mellem 7-22

Image

3 vaskehaller

Vi åbner hele tiden nye vaskehaller

Mangler vi én nær dig?

Skriv dig op og få besked når vi åbner en vaskehal nær dig.

Taastrup, Roskildevej 376

Bilvask Taastrup

På Roskildevej 376 i Taastrup finder du Wash World med hele 3 vaskehaller, der er klar til at vaske din bil fin og ren i åbningstiden fra 7-22. Wash World giver dig mulighed for bilvask, som er nem og overkommelig i en travl hverdag. Prøv også én af vores 4 støvsugere til en pris af 5,95 kr. pr. minut og få både en ren bil indvendig og udvendig. Du behøver ikke at tage dit kort frem af tegnebogen hver gang, du vasker. Et medlemskab giver dig ubegrænset vask til en fast lav pris! Basis er vores billigste vask til 69 kr. pr. måned. Du kan også vælge Guld til 119 kr., Premium til 149 kr., Premium Plus til 159 kr. pr. måned eller All Inclusive til 229 kr. pr. måned. Læs mere om, hvad den enkelte bilvask indeholder her.

Få en skinnende ren bil

Som kunde hos Wash World er det nemt og billigt at holde sin bil ren. Vi tilbyder både enkeltstående køb af bilvask samt medlemskab, hvor du kan vaske ubegrænset for et månedligt beløb. Vores fleksible løsning tilgodeser både dig, der vasker bil flere gange om ugen og dig, der kun vasker bil ved særlige lejligheder. Vores vaskehal på Roskildevej 376 ligger centralt i Høje Taastrup, lige syd for Holbækmotorvejen. Wash World er stedet at køre hen, hvis du har brug for en hurtig bilvask på vej hjem fra arbejde. Vores automatiserede system bruger den nyeste teknologi og tilbyder økonomiske priser uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Bilpleje i Taastrup hos Wash World

Uanset om du er til den hurtige Basis vask eller den omfattende All Inclusive bilvask, så får du kvalitet for pengene i vores flotte vaskehaller. Som medlem har du mulighed for at tilkøbe en anden type vask end den, du har abonnement på. Det gør du på automaten ved vaskehallen, hvor du kan tilkøbe en dyrere vask til differencen på enkeltvaskprisen. Heller ikke her skal du have ekstra penge op af lommen. Dit tilkøb bliver automatisk trukket sammen med næste måneds betaling.