Let og effektiv bilvask

Brøndby Strand - Gl. Køge Landevej

24 timer alle ugens dageGammel Køge Landevej 690, 2660 Brøndby Strand

Se flere vaskehaller i København her.

Miljøvenlig bilvask

Det finder du på Gammel Køge Landevej 690

Højde: 2,6mSidespejl til sidespejl: 2,55mMax hjulbredde: 2,15m
Image

Døgnåben

Image

2 vaskehaller

Vi åbner hele tiden nye vaskehaller

Mangler vi én nær dig?

Skriv dig op og få besked når vi åbner en vaskehal nær dig.

Bilvask Brøndby Strand

Trænger din bil til en vask, så kør ind på Gl. Køge Landevej 690 i Brøndby Strand. Her finder du Wash World med to vaskehaller, der er klar til at tage sig af din bil 24/7. Her får du bilvask på en nem, enkel og billig måde, hvor du som medlem ikke skal have kortet op af lommen hver gang. Dit månedlige medlemskab sikrer dig nemlig ubegrænset bilvask for et fast månedligt beløb. Vi bruger nummerpladescanning, så det er nemt at svinge forbi vaskehallen. Det skal være nemt at holde sin bil ren, og hos Wash World gør vi ikke et stort nummer ud af det.

Enkeltvask eller medlem?

Du kan naturligvis også køre din bil i vaskehal hos Wash World uden at være medlem. Det gør du ved at købe en enkeltvask, når din bil trænger – præcis som du kender det fra andre bilvaskekæder. Men vil du gerne spare penge på din bilvask, så kan det lynhurtigt betale sig at blive medlem. Som enkeltvask koster vores billigste bilvask Basis 39 kr. Men du kan også vælge at have Basis vask på abonnement, hvor du således kan vaske ubegrænset for 69 kr. pr. måned. Det betyder, at med 2 vaske om måneden er dit medlemskab tjent ind. Du kan også vælge den lidt større vask Guld til 119 kr., Premium til 149 kr., Premium Plus til 159 kr. eller All Inclusive til 229 kr. pr. måned. Læs mere om hvad den enkelte bilvask indeholder her.

En ren bil er en glæde

Hos Wash World bruger vi den nyeste teknologi indenfor bilvask, så du får miljørigtig og skånsom bilpleje i god kvalitet. Du vælger selv, om din bil skal have en hurtig vask eller den store tur med hjulvask, skyllevoks, polering og undervognsskyl. Selvom du har valgt den billigste vask på dit medlemskab, kan du sagtens vælge at få en af de andre vaske en gang imellem. Du kan tilkøbe en dyrere vask ved vaskehallen til differencen på enkeltvaskprisen. Tilkøbet vil blive trukket sammen med næste måneds betaling.