Miljørigtig bilvask

med lavt vandforbrug

Er det vigtigt for dig at din bilvask er miljørigtig? Så er Wash World det helt rette sted at vaske din bil. Vi passer nemlig på miljøet ved at sikre en grøn bilvask, som har et lavt forbrug af rent vand.

Alle vores vaskehaller er udstyret med et biologisk vandrensningsanlæg, som sørger for at filtrere, rense og til sidst genbruge vandet fra vaskene. På den måde sikrer vi, at der ikke konstant skal bruges nyt vand, som vil blive spildt efter hver vask.

Når vi genbruger vandet efter rensning, sikrer vi et lavt forbrug af nyt vand, fra kun seks liter per bilvask, hvilket faktisk er under en tiendedel af, hvad man typisk ville bruge ved en privat bilvask med haveslangen. Det er desuden ikke kun vandet fra vaskehallerne, som bliver genbrugt. Vandet fra vores Vask Selv-stationer og puslepladserne bliver også renset og genbrugt.

De kemiprodukter, der bruges i bilvasken, er EU-godkendt og biologisk nedbrydelige, og skader derfor ikke miljøet. Vores egne sanitører udfører desuden ugentlig kontrol på alle lokationer, hvor de sørger for at holde området både i og omkring vaskehallen rent og ryddeligt.