Let og effektiv bilvask

Ballerup - Industriparken

24 timer alle ugens dageIndustriparken 6, 2750 Ballerup

Se flere vaskehaller i København her.

Miljøvenlig bilvask

Det finder du på Industriparken 6

Højde: 2,6mSidespejl til sidespejl: 2,55mMax hjulbredde: 2,15m
Image

Døgnåben

Image

2 vaskehaller

Image

2 Vask Selv stationer

Vi åbner hele tiden nye vaskehaller

Mangler vi én nær dig?

Skriv dig op og få besked når vi åbner en vaskehal nær dig.

Bilvask Ballerup

I Industriparken 6 i Ballerup finder du Wash World med hele 2 vaskehaller og 2 Vask Selv stationer. Vi tilbyder bilvask, der er tilgængeligt via medlemskab eller enkeltstående køb med betalingskort. Fordelene hos os er en effektiv, tidsbesparende og miljørigtig bilvask med kort ventetid. Find Wash World i industrikvarteret i Ballerup lige ved Ringvejen.

Wash World – bliv medlem og få ubegrænset bilvask

Hos Wash World kan du vælge mellem fem medlemskaber til ubegrænset bilvask: Basis, Guld, Premium, Premium Plus eller All Inclsuive. Priserne ligger på mellem 69-229 kr. pr. måned – og så kan du vaske løs hver gang bilen trænger til det. Oprettelse koster 99 kr. Skulle du en gang i mellem have behov for at prøve en af dyrere bilvask end dit abonnement, så kan du sagtens lave et tilkøb fra gang til gang. Du får bilvasken til differencen på enkeltvaskprisen, og beløbet bliver trukket sammen med næste måneds betaling. Du kan læse mere om priser og indhold i de enkelte bilvaske her.

Vask selv bil Ballerup

På vores lokation i Ballerup kan du pusle lidt ekstra om din bil. Udover de 2 vaskehaller har vi 2 Vask Selv stationer til dig, der foretrækker at vaske bilen selv. Her finder du børster og sæbe til at vaske bilen med. Som afslutning får du en skylning med kalkfrit vand, der minimerer behovet for tørring af bilen.

Prisen på Vask Selv er 6 kr. pr. minut. Du kan benytte denne service som du ønsker. Mange bruger vores Vask Selv stationer som et supplement til vaske bil derhjemme, når der er brug for mere professionelle redskaber – eller du bare gerne vil stå i tørvejr.