Let og effektiv bilvask

Herlev - Nørrelundvej

24 timer alle ugens dageNørrelundvej 2, 2730 Herlev

Se flere vaskehaller i København her.

Miljøvenlig bilvask

Det finder du på Nørrelundvej 2

Højde: 2,6mSidespejl til sidespejl: 2,55mMax hjulbredde: 2,15m
Image

Døgnåben

Image

2 vaskehaller

Image

2 Vask Selv stationer

Vi åbner hele tiden nye vaskehaller

Mangler vi én nær dig?

Skriv dig op og få besked når vi åbner en vaskehal nær dig.

Bilvask Herlev

Du finder Wash World på Nørrelundvej 2B i Herlev – lige ved Herlev Hovedgade. På denne adresse tilbyder vi 2 vaskehaller og 2 Vask Selv stationer. Det er let at lægge vejen forbi, når bilen trænger til en vask. Vores bilvask er kendetegnet ved en miljørigtig og skånsom bilvask, og vi anvender den nyeste teknologi for at give dig den bedste service.

Ubegrænset vask i Herlev

Wash World tilbyder 5 forskellige bilvaske, som du kan købe enten som enkeltvask eller som et månedligt abonnement, hvor du kan vaske så mange gange, du vil. Du får adgang til vaskehallen ved hjælp af nummerpladescanning. Din nummerplade kobles nemlig op på dit medlemskab sammen med dit betalingskort. Det betyder, at du kan blive siddende i bilen, og du skal ikke have kreditkortet frem. Prisen behøver du heller ikke overveje, inden du kører ned for at give bilen en tur. Det hele er betalt – og du har ubegrænset vask. Vores billigste medlemskab hedder Basis, og det får du til 69 kr. pr. måned. Herefter kommer Guld til 119 kr., Premium til 149 kr., Premium Plus til 159 kr. eller All Inclusive til 229 kr. pr. måned. Læs mere om de enkelte vaske.

Vask selv bil Herlev

I Herlev har vi 2 Vask Selv stationer, hvor du kører din bil i båsen, men selv står for at vaske den med vores professionelle udstyr. Som afslutning får bilen et skyl med kalkfrit vand, hvilket sikrer en pletfri og skinnende bil. Prisen på Vask Selv er 6 kr. pr. minut.

Vores bilvask i Herlev har åbent døgnet rundt. Hos Wash World er det nemt og billigt at holde din bil ren til alle tider.