Vi er Wash World

Wash World tilbyder let, innovativ og miljørigtig bilvask til markedets bedste priser, uanset om du besøger os ofte eller sjældent.
Virksomheden blev grundlagt af Bensimon-Rossing familien, der stadig er hovedejer. Den første vaskehal åbnede i Roskilde i 2013, mens den første lokation i Sverige slog portene op i Nybro i 2018. Nordmændene blev introduceret til Wash World i starten af 2020, da vi åbnede i Sarpsborg.

I dag har vi langt over hundrede vaskehaller på tværs af Norden.

Wash World var de første til at introducere ’ubegrænset bilvask’, betaling fra bilen samt automatisk aflæsning af nummerplader i Norden.

I slutningen af 2020 introducerede vi Vask Selv på en række af vores lokationer, og vi er i dag den største aktør på det kommercielle Vask Selv marked i Danmark.

Wash World beskæftiger i dag mere end 50 ansatte på tværs af administration og drift.
Vores lokationer er ubemandede, men vi har et team af serviceteknikere og sanitører, der sikrer at vaskehallerne fungerer og at vores lokationer er rengjorte. Desuden har vi vores egen døgnåbne help-desk med servicemindede medarbejdere, der sidder klar ved telefonerne, såfremt der opstår akutte problemer i forbindelse med bilvasken.

Wash World har en ambition om at være ledende på det nordiske marked for bilvask.