Bilvask

Århus

Bilvask i Århus

Regelmæssig vask af din bil er en nødvendig del af at passe på den og holde den i topform. Ikke alene får det din bil til at se ren og frisk ud, men det er også vigtigt, for at beskytte lakken mod snavs, der kan føre til ridser og rustdannelse.

Hos Wash World har vi flere vaskehaller i og omkring Århus, hvor du kan få miljøvenlig bilvask. Hvis du selv foretrækker at rengøre bilen i Århus, er det også muligt på udvalgte vaskeanlæg, der har Vask Selv stationer. Du kan læse alt åbningstider, drift og faciliteter for den enkelte vaskehal i Århus her:

Vi får hele tiden nye lokationer, så husk at hold dig opdateret, hvis der skulle komme en bilvask i Århus endnu tættere på dig. Du kan få det fulde overblik over alle vores Wash Worlds her.

Vask Selv i Århus

En gang imellem kan det være rart at skifte vaskehallen ud men en grundig bilvask med håndkraft. Her har du nemlig mulighed for at komme helt ind i krogene på bilen, og det er også en glimrende lejlighed til at inspicere dit køretøj for eventuelle ridser eller skader.

I 40 ud af vores 140 vaskehaller i Danmark tilbyder vi højfunktionelle Vask Selv stationer. Her har du mulighed for at klare bilvasken i Århus med professionelle redskaber som højtryksrensere og børster, så bilvasken bliver let som en leg!

Det koster kun 6 kr. per minut at benytte vores Vask Selv stationer, og de er naturligvis placeret i tørvejr, så du i ro og mag kan passe din bil, uden at være generet af vejrforholdene. Når du er færdig med gør-det-selv bilvasken i Århus, får din bil et skyl med kalkfrit vand, så behovet for tørring mindskes, og så du undgår pletter. Vask Selv stationerne kan både benyttes med og uden et månedligt medlemskab til Wash World.

Så uanset om du foretrækker at stå for bilvasken selv, eller blot har brug for et supplement til den jævnlige bilvask i en vaskehal i Århus, kan du få behovet opfyldt på et af vores mange vaskeanlæg.

Oplev de miljørigtige vaskehaller i Århus

Selvom det er rart at køre rundt i en bil der er frisk og ren, er det vigtigt at være opmærksom på, hvordan en bilvask kan påvirke miljøet. I mange vaskehaller skylles sæbe, rengøringsmidler og oliebaserede produkter direkte ud i vandløb efter endt vask, som kan forårsage forurening. Derudover kan selve forbruget af vandet være bekymrende højt. Hos Wash World er det en høj prioritet at tilbyde bilvaske med et så lavt aftryk på miljøet som muligt. Derfor har vi taget flere initiativer inden for vores vaskehaller, valg af kemiprodukter og vandforbrug, der sikrer dig en grøn bilvask i Århus.

Vores moderne vaskehaller i Århus bruger den nyeste teknologi, så vi sørger for et minimalt forbrug af energi. Vores kemiske produkter er EU-godkendte og strengt biologisk nedbrydelige, hvilket betyder, at de ikke er skadelige for miljøet, når de ender i vandløbene. Slutteligt har vi forbedret processen for vores vandforbrug. Vha. vandrensningsanlæg kan en stor del af vandet fra bilvaskene nemlig genbruges, så behovet for nyt, rent vand til den næste bilvask reduceres i højeste grad. Således bruger du kun fra seks liter vand når bilen rengøres i Århus: En tiendedel af, hvad en gennemsnitlig vask derhjemme med haveslangen bruger!

Så kom og oplev en Wash World bilvask i Århus, som er designet med både miljøet og din pengepung i tankerne. Alt sammen med et fremragende rengøringsresultat.