Let og effektiv bilvask

Tilst - Blomstervej

24 timer alle ugens dageBlomstervej 2T, 8381 Tilst

Se flere vaskehaller i Århus her.

Miljøvenlig bilvask

Det finder du på Blomstervej 2T

Højde: 2,6mSidespejl til sidespejl: 2,55mMax hjulbredde: 2,15m
Image

Døgnåben

Image

2 vaskehaller

Vi åbner hele tiden nye vaskehaller

Mangler vi én nær dig?

Skriv dig op og få besked når vi åbner en vaskehal nær dig.

Bilvask Tilst

På Blomstervej 2T i Tilst kan du få vasket din bil i Wash Worlds to vaskehaller, som har døgnåbent. Her kan du få en billig bilvask i høj kvalitet, som benytter sig af den nyeste teknologi. Vi ønsker at sikre dig den bedste service og en bilvask, som er miljørigtig og skånsom for din bil.

Det er nemt at vaske bil hos Wash World

Hos Wash World kan du købe en enkeltvask og prøve vores service af. Du kan herefter vælge at blive medlem af Wash World og få ubegrænset bilvask for et fast månedligt beløb. Du har ubegrænset vask, så snart du har købt medlemskab på vores hjemmeside. Som medlem af Wash World kan du vælge mellem 5 forskellige bilvaske: Basis til 69 kr., Guld til 119 kr., Premium til 149 kr., Premium Plus til 159 kr. og All Inclusive til 229 kr. om måneden. Oprettelsen koster 99 kr. Der er ingen binding på medlemskabet. Ønsker du at opsige, så kan du gøre dette inden den 20. i en måned til udgangen af samme måned.

Få en skinnende ren bil

Du kommer kørende hen til vaskehallen, og vores kamera registrerer din nummerplade. Du er registeret som medlem hos Wash World, og du kan derfor køre direkte i vaskehallen. Du behøver ikke at stå ud af bilen eller have kreditkortet frem. Hvis du en dag ønsker at prøve en anden vask, end du har abonnement på, så kan det fint lade sig gøre. Du kan nemlig tilkøbe en anden type vask ved vaskehallen til differencen på enkeltvaskprisen. Tilkøbet vil blive trukket sammen med næste måneds betaling.