Let og effektiv bilvask

Risskov - Ravnsøvej

7-22Ravnsøvej 48B, 8240 Risskov

Se flere vaskehaller i Århus her.

Miljøvenlig bilvask

Det finder du på Ravnsøvej 48B

Højde: 2,6mSidespejl til sidespejl: 2,55mMax hjulbredde: 2,15m
Image

Åben mellem 7-22

Image

2 vaskehaller

Vi åbner hele tiden nye vaskehaller

Mangler vi én nær dig?

Skriv dig op og få besked når vi åbner en vaskehal nær dig.

Bilpleje Risskov

Hvis du også elsker en nyvasket bil, så læg vejen forbi Wash World på Ravnsøvej 48B i Risskov. Her finder du Wash Worlds to vaskehaller, som er åbent hver dag fra kl. 7-22. Kør bilen i vaskehal og nyd det flotte resultat af en af vores 5 bilvaskeprogrammer. Vi bruger den nyeste teknologi indenfor bilpleje, hvilket sikrer dig en miljørigtig og skånsom bilvask.

Bilvask på abonnement

Foretrækker du, at din bil altid fremstår skinnende ren, så skal du tegne et medlemskab hos Wash World. Så får du nemlig ubegrænset vask for et fast månedligt beløb. Vælg mellem Basis, Guld, Premium, Premium Plus eller All Inclusive, der koster mellem 69-229 kr. om måneden. Du får adgang til vaskehallen ved hjælp af nummerpladescanning, som er koblet op på dit medlemskab. Tilmeld dig i dag.

Få en ren bil hos Wash World

Inden du kører bilen i vaskehal, kan det dog være en ide at forvaske din bils fælge m.m., hvis den er meget snavset. På vores forvaskeplads stiller vi sæbevand og børste til rådighed, som du frit kan benytte til at tage det værste snavs. Dit næste træk bliver så at vælge hvilken vask, du vil forkæle din bil med i dag. Som medlem er du ikke bundet af den vask, du har abonnement på. Du kan sagtens vælge en dyrere vask fra gang til gang, hvis din bil trænger til en større omgang. Du kan tilkøbe denne ved vaskehallen til differencen på enkeltvaskprisen. Tilkøbet vil blive trukket sammen med næste måneds betaling.