Let og effektiv bilvask

Højbjerg - Bjødstrupvej

7-22Bjødstrupvej 20E, 8270 Højbjerg

Se flere vaskehaller i Århus her.

Miljøvenlig bilvask

Det finder du på Bjødstrupvej 20E

Højde: 2,6mSidespejl til sidespejl: 2,55mMax hjulbredde: 2,15m
Image

Åben mellem 7-22

Image

2 vaskehaller

Vi åbner hele tiden nye vaskehaller

Mangler vi én nær dig?

Skriv dig op og få besked når vi åbner en vaskehal nær dig.

Bilvask Højbjerg

På Bjødstrupvej 20 i Højbjerg finder du Wash World, hvor du kan få vasket din bil i åbningstiden 7-22. Højbjerg er en stille og grøn bydel syd for Aarhus, hvor Wash World nu også er at finde med vores populære bilvask, der kan købes ubegrænset via medlemskab eller som enkeltvask. Fordelene hos os er en effektiv, tidsbesparende og miljørigtig bilvask med kort ventetid.

Bliv medlem af Wash World

Er du glad for at køre rundt i en ren bil, og vasker du gerne flere gange om måneden? Så kan du spare penge ved at blive medlem hos Wash World. Vælg mellem Basis, Guld, Premium, Premium Plus eller All Inclusive til priser fra 69 til 229 kr. pr. måned. Så kan du frit vaske løs, hver gang bilen trænger til det. Du kan læse mere om priser og indhold i de enkelte bilvaske her.

Hvis du en dag ønsker at prøve en anden vask, end du har abonnement på, så kan du sagtens det. Det gør du ved at tilkøbe en anden type vask, når du står ved vaskehallen. Du får vasken til differencen på enkeltvaskprisen, og tilkøbet vil blive trukket sammen med næste måneds betaling.

Kør bilen i vaskehal i Højbjerg

Det er nemt og fleksibelt at køre bilen i vaskehal som medlem af Wash World. Du får nemlig adgang til vaskehallen ved hjælp af nummerpladescanning, som er koblet op på dit medlemskab. Det betyder, at du hverken behøver at stå ud af bilen eller have et kreditkort frem. Prisen behøver du heller ikke tænke længe over, for den er fast og betalt på forhånd. Vil du gerne have mulighed for at vaske på en anden lokation end i Højbjerg, så kan du for 10 kr. om måneden sikre dig adgang til alle vaskehaller landet over. Log ind på din profil på vores hjemmeside og tilvælg ”Alle lokationer” i dit medlemskab. På din profil kan du klare alt omkring dit medlemskab lige fra skift af betalingskort, opgradering af medlemskab eller sætte medlemskab på pause.