Let og effektiv bilvask

Lystrup - Lægårdsvej

24 timer alle ugens dageLægårdsvej 4, 8520 Lystrup

Se flere vaskehaller i Århus her.

Miljøvenlig bilvask

Det finder du på Lægårdsvej 4

Højde: 2,6mSidespejl til sidespejl: 2,55mMax hjulbredde: 2,15m
Image

Døgnåben

Image

2 vaskehaller

Vi åbner hele tiden nye vaskehaller

Mangler vi én nær dig?

Skriv dig op og få besked når vi åbner en vaskehal nær dig.

Bilvask Lystrup

På Lægårdsvej 4 i Lystrup finder du Wash World lige ved afkørslen fra Djurslandmotorvejen. Her har vi to vaskehaller, der står klar til at vaske din bil skinnende ren, når det passer dig. Vi har nemlig døgnåbent. Du kan vælge mellem fem forskellige bilvaske, som du kan købe som enkeltvask eller som et månedligt abonnement med ubegrænset bilvask. Vælg mellem Basis, Guld, Premium, Premium Plus eller All Inclusive.

Hvilken bilvask skal du vælge?

Basis er den økonomiske løsning med shampoo, børstevask og let tørring af din bil. Denne vask er hurtig og perfekt for dig, der har travlt. Prøv en basisvask for 39 kr. som enkeltvask eller køb ubegrænset bilvask for 69 kr. pr. måned.

Guld er vores lidt dyrere vask, som til gengæld også går lidt mere i dybden. Her får du nemlig hjulvask og skyllevoks med. Snup en enkelt Guldvask til 59 kr. eller et medlemskab for 119 kr. pr. måned.

Premium er en luksusvask, der yderligere giver højtryksskyl, undervognsskyl og polering af din bil. En enkeltvask koster 79 kr. eller ubegrænset vask til 149 kr. pr. måned.

Premium Plus er det ypperste indenfor bilpleje. Her får du, oveni de øvrige services, en gang insektrens med i vasken. Prøv en enkeltvask til 99 kr. eller få ubegrænset bilvask til den nette pris af 159 kr. pr. måned.

All Inclusive er en luksus bilvask med All Inclusive som giver dig en skinnede ren bil med alt du behøver og mere til efterfulgt af ekstra tørring. Prøv en enkeltvask fra 139 kr. eller få ubegrænset bilvask til en pris af 229 kr. pr. måned.

Wash World Lystrup

Det er hurtigt og enkelt at vaske din bil hos Wash World. Som medlem skal du ikke have penge op af lommen hver gang, men kører blot din bil i vaskehal, når det passer dig. Det hele er betalt i dit månedlige medlemskab – uden binding. Ønsker du at opsige dit medlemskab, så kan du gøre dette inden den 20. i en måned til udgangen af samme måned.