Let og effektiv bilvask

Odense V - Bystævnevej

24 timer alle ugens dageBystævnevej 5, 5200 Odense

Se flere vaskehaller i Odense her.

Miljøvenlig bilvask

Det finder du på Bystævnevej 5

Højde: 2,6mSidespejl til sidespejl: 2,55mMax hjulbredde: 2,15m
Image

Døgnåben

Image

3 vaskehaller

Image

2 Vask Selv stationer

Vi åbner hele tiden nye vaskehaller

Mangler vi én nær dig?

Skriv dig op og få besked når vi åbner en vaskehal nær dig.

Bilvask Odense

Bor du i Odense, har du rig mulighed for at vaske din bil hos Wash World. Vi har nemlig lokationer flere steder i Odense. På Bystævnevej 5 i den vestlige del af Odense finder du hele 3 vaskehaller og 2 Vask Selv stationer. Vores vaskehaller har åbent 24/7. Fordelene hos os er en effektiv, tidsbesparende og miljørigtig bilvask med kort ventetid. Wash World tilbyder bilvask via medlemskab eller enkeltstående køb med betalingskort.

Bliv medlem af Wash World

Er du fan af en ren bil, og vasker du gerne flere gange om måneden? Så kan du spare penge ved at blive medlem hos Wash World, hvor du får ubegrænset bilvask for et fast månedligt beløb. Vælg mellem Basis, Guld, Premium, Premium Plus eller All Inclusive til priser fra 69 til 229 kr. pr. måned. Så kan du frit vaske løs, hver gang bilen trænger til det. Har du en gang i mellem behov for en dyrere bilvask end dit abonnement foreskriver, så kan du sagtens tilkøbe en anden vask fra gang til gang. Du får bilvasken til differencen på enkeltvaskprisen, og beløbet bliver trukket sammen med næste måneds betaling. Du kan læse mere om priser og indhold i de enkelte bilvaske her.

Vask selv bil Odense

På Bystævnevej 5 i Odense kan du pusle lidt ekstra om din bil. Udover de 3 vaskehaller har vi nemlig 2 Vask Selv stationer til dig, der foretrækker at vaske bilen selv. Du vasker bilen i vores overdækkede hal, hvor du kan gå i krig med 5 effektive vaskeslanger særligt udviklet til bilvask. Som afslutning får du en skylning med kalkfrit vand, der sikrer en pletfri og flot bil. Prisen på Vask Selv er 6 kr. pr. minut.