Bilvask

Odense

Bilvask i Odense

Hvis du er på udkig efter et sted at vaske din bil til en god pris, er Wash World det rette sted at gå hen. Med flere vaskehaller i Odense og rundt om i Danmark tilbyder vi uovertrufne priser på både vores månedsabonnementer, enkeltvaske og Vask Selv stationer.

Vores bilvaske i Odense har alle åbent 24 timer i døgnet. Det betyder, at du nemt og bekvemt kan få din bil skinnende ren, uanset om du er på farten til og fra arbejde, eller har god tid til en grundig vask i weekenden.

Find adresser og se information, drift og mere for vores vaskehaller i Odense her:

Vi får hele tiden nye lokationer, så husk at hold dig opdateret, hvis der skulle komme en Wash World i Odense endnu tættere på dig. Du kan få det fulde overblik over alle vores vaskehaller og muligheder for Vask Selv bil i Odense og resten af Danmark på denne side.

Få glæde af billig bilvask i Odense med et medlemskab

Hvis du elsker at have en skinnende ren bil, bør du få et medlemskab til Wash World. Som medlem kan du nemlig nyde godt af ubegrænset, billig bilvask i Odense til et attraktivt og fast månedligt beløb.

Du kan vælge mellem fem forskellige abonnementer:

Er du tilfreds med en basisvask et par gange om måneden? Eller er det vigtigt, at der også følger undervognsskyl, polering og ekstra tørring med? Den månedlige pris for vores medlemskaber svinger fra 69 kr. til 229 kr. om måneden, så du kan tilpasse dit abonnement, så det både er svarende til dit behov for bilvask og din pengepung.

Uanset valg af abonnement kan du bringe din bil så ofte, som du har brug for, og nyde godt af billig bilvask i Odense. Og med et abonnement behøves du ikke at forlade bilen, når du skal vaske den. Vi registrerer nemlig nummerpladen, når du ankommer, så du kan køre direkte ind i vaskehallen, uden at skulle ud for at starte-eller betale for bilvasken. så bliver det ikke lettere!

Er du på udkig efter en enkelt vask i stedet? Så læs mere her.

Vask selv bilen i Odense!

Hvis du godt kan lide selv at sørge for vasken af din bil, skal du prøve vores Vask Selv stationer. Ud af vores 140 vaskehaller i Danmark, har 40 af disse praktiske vaskestationer. I Odense finder du Vask Selv pladser på Bystævnevej, hvor der er god plads i tørvejr til at pusle ekstra om din bil.

Her kan du bruge professionelle redskaber som højtryksrensere, børster og sæbe for kun 6 kr. per minut. Mange vælger Vask Selv bil i Odense som et supplement til den jævnlige hjemmevask. Når du er færdig med at vaske bilen, får den en skylning med kalkfrit vand, så du undgår pletter og mindsker behovet for tørring efterfølgende.

Så uanset om du ønsker at vaske bilen selv, eller gerne vil have glæde af månedlig billig bilvask i Odense, kan du holde din bil skinnende ren med Wash World. Oplev en effektiv, tidsbesparende og miljøvenlig bilvask allerede i dag!