Let og effektiv bilvask

Vordingborg - Valdemarsgade

7-22Valdemarsgade 57, 4760 Vordingborg

Miljøvenlig bilvask

Det finder du på Valdemarsgade 57

Højde: 2,6mSidespejl til sidespejl: 2,55mMax hjulbredde: 2,15m
Image

Åben mellem 7-22

Image

2 vaskehaller

Vi åbner hele tiden nye vaskehaller

Mangler vi én nær dig?

Skriv dig op og få besked når vi åbner en vaskehal nær dig.

Bilvask Vordingborg

På Valdemarsgade 57 i Vordingborg finder du Wash Worlds to vaskehaller. Her kan du vælge mellem fem forskellige månedlige abonnementer med ubegrænset bilvask: Basis, Guld, Premium, Premium Plus og All Inclusive. Det er nemt og billigt at vaske din bil hos Wash World – uanset om du køber en enkeltvask eller er medlem. Som medlem behøver du ikke have penge op af lommen nogensinde. Du kører blot din bil i vaskehal, når det passer dig. Vores scanner registrerer din nummerplade og lukker porten op til vaskehallen, så du snart kan køre ud i verden med en skinnende ren bil.

Wash World Vordingborg

Hvis du elsker en nyvasket og skinnende ren bil, så prøv en vask hos Wash World. Vi bruger den nyeste teknologi indenfor bilpleje, som sikrer dig en miljørigtig og skånsom bilvask. Du kan vælge mellem 5 forskellige vaske:

Basis: Vores billigste vask, som består af shampoo, børstevask og let tørring af din bil. Prøv den for 39 kr. for en enkelt vask eller 69 kr. pr. måned for ubegrænset bilvask.

Guld: Den lidt større vask, som er inklusive hjulvask og skyllevoks til 69 kr. for en enkeltvask eller et medlemskab for 119 kr. pr. måned.

Premium: Med en Premium vask får du yderligere højtryksskyl, undervognsskyl og polering. En enkeltvask koster 89 kr. og ubegrænset vask koster 149 kr. pr. måned.

Premium Plus: Denne vask er den ultimative bilvask og giver dig også insektrens med i bilvasken. Prøv en enkeltvask til 99 kr. eller få ubegrænset bilvask til den nette pris af 159 kr. pr. måned.

All Inclusive: Luksus bilvask med All Inclusive som giver dig en skinnede ren bil med alt du behøver og mere til efterfulgt af ekstra tørring. Prøv en enkeltvask til 139 kr. eller få ubegrænset bilvask til 229 kr. pr. måned.

Der er ingen binding på medlemskabet. Hvis du ønsker at opsige det, så kan du gøre det inden den 20. i en måned til udgangen af samme måned.