Let og effektiv bilvask

Viborg - Vognmagervej

24 timer alle ugens dageVognmagervej 21E, 8800 Viborg

Miljøvenlig bilvask

Det finder du på Vognmagervej 21E

Højde: 2,6mSidespejl til sidespejl: 2,58mMax hjulbredde: 2,2m
Image

Døgnåben

Image

2 vaskehaller

Vi åbner hele tiden nye vaskehaller

Mangler vi én nær dig?

Skriv dig op og få besked når vi åbner en vaskehal nær dig.

Bilvask Viborg

Bor du i Viborg, har du rig mulighed for at køre din bil i vaskehal hos Wash World. Vores bilvaskestationer er nemlig repræsenteret to steder i Viborg. På Vognmagervej 21E i den nordlige del af Viborg tager vores to vaskehaller imod din bil døgnet rundt. Vores vaskehal er nem at komme til med en placering tæt på Indre Ringvej, der går tværs gennem Viborg.

Vaskehal Viborg

Er du vild med en skinnende ren bil, så kør ind til Wash World og prøv en af vores fire forskellige bilvaske. Du kan købe en enkeltvask, eller du kan blive medlem af Wash World og få ubegrænset bilvask for et fast månedligt beløb. Du har ubegrænset vask, så snart du har købt medlemskab på vores hjemmeside. Vælg mellem Basis til 69 kr., Guld til 119 kr., Premium til 149 kr. og Premium Plus til 159 kr. om måneden. Læs mere om de enkelte vaske og priser her.

Det er nemt at vaske bil hos Wash World

Du kommer kørende hen til vaskehallen, og vores kamera registrerer via din nummerplade, at du er medlem hos Wash World. Du kan derfor køre direkte i vaskehal uden at stå ud af bilen eller have kreditkortet frem. Inden du kører bilen i vaskehal, kan det dog være en ide at forvaske din bils fælge m.m., hvis den er meget snavset. På vores forvaskeplads stiller vi sæbevand og børste til rådighed, som du frit kan benytte til at tage det værste snavs. Hvis du en dag ønsker at prøve en anden vask, end du har abonnement på, så kan det fint lade sig gøre. Du kan nemlig tilkøbe en anden type vask ved vaskehallen til differencen på enkeltvaskprisen. Tilkøbet vil blive trukket sammen med næste måneds betaling.