Let og effektiv bilvask

Viborg - Falkevej

24 timer alle ugens dageFalkevej 25, 8800 Viborg

Miljøvenlig bilvask

Det finder du på Falkevej 25

Højde: 2,6mSidespejl til sidespejl: 2,55mMax hjulbredde: 2,15m
Image

Døgnåben

Image

2 vaskehaller

Vi åbner hele tiden nye vaskehaller

Mangler vi én nær dig?

Skriv dig op og få besked når vi åbner en vaskehal nær dig.

Bilvask på Falkevej 25 i Viborg

På Falkevej 25 midt i Viborg By finder du den ene af to Wash World stationer i Viborg. Her har vi to vaskehaller, der er åbne døgnet rundt – alle ugens dage. Med en perfekt placering lige ved Indre Ringvej er det nemt at komme til og fra vores vaskehal. Hos Wash World bruger vi kun den nyeste teknologi indenfor bilvask, som er miljørigtig, skånsom og sikrer dig en bilvask i god kvalitet.

Spar penge på din bilvask hos Wash World

Wash World har en fast, lav pris på bilvask i vores vaskehaller over hele Danmark. Prøv en af vores enkeltvaske og bliv overbevist om kvaliteten. Ønsker du at vaske bil flere gange om måneden, kan du spare mange penge ved et medlemskab hos Wash World. Her får du ubegrænset adgang til vores bilvask for et månedligt beløb. Vælg mellem vores 5 vaske; Basis, Guld, Premium, Premium Plus eller All Inclusive.

Bilpleje Viborg

Uanset om dit behov er den hurtige Basis eller den omfattende All Inclusive bilvask, så får du kvalitet for pengene i vores lækre vaskehaller i Viborg. Basis bilvask består af shampoo, børstevask og let tørring af din bil. Med en Guld vask får du lidt mere med i købet, nemlig hjulvask og skyllevoks. En Premium bilvask giver yderligere undervognsskyl, højtryksskyl og polering af din bil. Premium Plus er vores omfattende vask, hvor du kan forkæle din bil med blandt andet insektrens og All Inclusive er en luksus bilvask med alt inklusiv og let ekstra. Priserne er fra 69 kr. og op til 229 kr. pr. måned – og så kan du vaske lige så ofte, du vil. Bliv medlem her.