Let og effektiv bilvask

Vejle - Solkilde Allé

24 timer alle ugens dageSolkilde Alle 11, 7100 Vejle

Miljøvenlig bilvask

Det finder du på Solkilde Alle 11

Højde: 2,6mSidespejl til sidespejl: 2,55mMax hjulbredde: 2,15m
Image

Døgnåben

Image

2 vaskehaller

Vi åbner hele tiden nye vaskehaller

Mangler vi én nær dig?

Skriv dig op og få besked når vi åbner en vaskehal nær dig.

Vask bil i Vejle

Bor du i Vejle, har du rig mulighed for at køre din bil i vaskehal hos Wash World. Vores bilvaskestationer er nemlig repræsenteret to steder i Vejle. Nord for Vejle Fjord på adressen Solkilde Allé 11 finder du vores døgnåbne vaskehal. Den er placeret lige ved siden af Bilka og tæt på afkørslen til E45 Østjyske Motorvej, hvilket gør det let at komme til og fra vaskehallen.

Rengøring af bil i Vejle

Er du vild med en nyvasket bil, så læg vejen forbi Wash World og køb en enkeltvask. Du kan også tilmelde dig vores ubegrænsede bilvask her på hjemmesiden. Som medlem af Wash World kan du vaske bil ubegrænset fra 69 kr. pr. måned. Oprettelsen koster 99 kr. Vi tilbyder 5 forskellige typer af bilvaske i vores vaskehaller: Basis, Guld, Premium, Premium Plus og All Inclusive. Du kan læse mere om priser og de enkelte bilvaske her.

Nyd godt af fordelene hos Wash World

Der er flere fordele ved at vaske bil hos Wash World. Vores bilvask er miljørigtig og skånsom, og vi anvender den nyeste teknologi. Med et medlemskab hos Wash World kan du køre rundt i en nyvasket bil hele året – uden at tænke på prisen. Det hele er betalt på forhånd via dit medlemskab, så du kan vaske ubegrænset. Du bestemmer selv, hvilken type medlemskab, du vil abonnere på.  Og der er ingen binding, så du kan opsige eller pause det, når det passer dig. Du kan også opgradere eller nedgradere dit abonnement til en anden type bilvask, hvis dit behov ændrer sig. Det hele klarer du ved at logge ind på din profil.