Let og effektiv bilvask

Vejle - Soldalen

24 timer alle ugens dageSoldalen 4, 7100 Vejle

Miljøvenlig bilvask

Det finder du på Soldalen 4

Højde: 2,6mSidespejl til sidespejl: 2,55mMax hjulbredde: 2,15m
Image

Døgnåben

Image

2 vaskehaller

Vi åbner hele tiden nye vaskehaller

Mangler vi én nær dig?

Skriv dig op og få besked når vi åbner en vaskehal nær dig.

Vaskehal Vejle

Wash Worlds billige og effektive vaskehaller er godt repræsenteret i Vejle. Du finder Wash World på to forskellige adresser på hver sin side af Vejle Fjord. På sydsiden af Vejle Fjord finder du Wash World på Soldalen 4. Her har bilvasken åbent fra 7-22 hver dag i ugen. Det er nemt at lægge vejen forbi, da Wash World er placeret lige ved afkørslen til E45 Østjyske Motorvej og Fredericiavej, der går gennem Vejle Centrum.

Bilvask Vejle

Vores bilvask er miljørigtig og skånsom, og vi anvender den nyeste teknologi for at give dig den bedste service. Vi tilbyder 5 forskellige typer af bilvaske i vores vaskehaller: Basis, Guld, Premium, Premium Plus og All Inclusive. Basis er den hurtigste og billigste bilvask til 39 kr. som enkeltvask, men du kan også vælge at købe den på abonnement via et medlemskab hos Wash World. Det giver dig ubegrænset bilvask til 69 kr. om måneden. Du kan læse mere om priser og de enkelte bilvaske her.

Fleksibel bilvask tilpasset dit behov

Som medlem hos Wash World er du ikke bundet til den type bilvask, du har abonnement på. Har du fx et medlemskab på Basis, kan du sagtens vælge at tilkøbe en dyrere vask en gang i mellem. Du kan købe den dyrere vask til differencen på enkeltvaskprisen, og dit tilkøb bliver automatisk trukket sammen med næste måneds betaling. Du kan også op- og nedgradere dit medlemskab, hvis du ønsker det. Det gør du let ved at logge ind med din profil. Her kan du klare alt omkring dit medlemskab: Skift af betalingskort eller nummerplade, sætte medlemskab på pause eller opsige medlemskab.