Let og effektiv bilvask

Thisted - Østerbakken

24 timer alle ugens dageØsterbakken 111, 7700 Thisted

Miljøvenlig bilvask

Det finder du på Østerbakken 111

Højde: 2,6mSidespejl til sidespejl: 2,55mMax hjulbredde: 2,15m
Image

Døgnåben

Image

1 vaskehaller

Image

2 Vask Selv stationer

Vi åbner hele tiden nye vaskehaller

Mangler vi én nær dig?

Skriv dig op og få besked når vi åbner en vaskehal nær dig.

Bilvask Thisted

På Østerbakken 111 i Thisted finder du Wash World. Her har vi én vaskehal og 2 Vask Selv stationer, som er klar til at vaske din bil fin og ren. Du finder let til vores vaskehal lidt udenfor Thisted ved at tage Aalborgvejen ud mod Industrikvarteret. Vi tilbyder bilvask, der er tilgængeligt via medlemskab eller enkeltstående køb med betalingskort. Fordelene hos os er en effektiv, tidsbesparende og miljørigtig bilvask med kort ventetid.

Wash World – bliv medlem i dag

Hos Wash World kan du vælge mellem 5 medlemskaber til ubegrænset bilvask: Basis, Guld, Premium, Premium Plus eller All Inclusive. Priserne er mellem 69-229 kr. pr. måned – og så kan du vaske løs, hver gang bilen trænger til det. Skulle du få behov for at prøve en dyrere bilvask end det, du har abonnement på, så kan du sagtens tilkøbe denne fra gang til gang. Du får bilvasken til differencen på enkeltvaskprisen. Beløbet bliver trukket sammen med næste måneds betaling. Læs mere om priser og indhold i de enkelte bilvaske.

Vask selv bil Thisted

I Thisted kan du pusle lidt ekstra om din bil. Udover vaskehallen har vi 2 Vask Selv stationer til dig, der foretrækker at vaske bilen selv. I vores overdækkede vaskehal finder du børster og sæbe til at vaske bilen med. Som afslutning skyller du din bil med kalkfrit vand, der sikrer et pletfrit resultat – helt uden at du behøver at tørre efter. Prisen på Vask Selv er 6 kr. pr. minut.

Wash World Thisted har åbent døgnet rundt. Vores ønske er at gøre det så nemt som muligt at holde din bil ren til alle tider.