Let og effektiv bilvask

Svendborg - Odensevej

24 timer alle ugens dageOdensevej 94, 5700 Svendborg

Miljøvenlig bilvask

Det finder du på Odensevej 94

Højde: 2,6mSidespejl til sidespejl: 2,58mMax hjulbredde: 2,2m
Image

Døgnåben

Image

2 vaskehaller

Vi åbner hele tiden nye vaskehaller

Mangler vi én nær dig?

Skriv dig op og få besked når vi åbner en vaskehal nær dig.

Vaskehal Svendborg

På Odensevej 94 i det nordlige Svendborg finder du Wash World og vores to vaskehaller, som har åbent 24 timer i døgnet alle ugens dage. Wash World ligger tæt på Svendborgmotorvejen og Ring Nord, så det er nemt at lægge vejen forbi til en hurtig bilvask.

Wash World Svendborg – dit foretrukne valg, når du vasker bil

Hvis du elsker en ren bil, der bliver vasket flere gange om måneden, så skal du tegne et medlemskab hos Wash World. Vi bruger den nyeste teknologi indenfor bilpleje, hvilket sikrer dig en miljørigtig og skånsom bilvask. Du kan prøve vores bilvask med en enkeltvask, inden du beslutter dig for at tegne medlemskab.

En bilvask efter dit behov

Men hvilken vask skal du så vælge? Vi har fire forskellige vaske på menukortet:

Basis: Er en økonomisk løsning med shampoo, børstevask og let tørring af din bil perfekt for dig, så er Basis bilvask det perfekte valg. Prøv den for 49 kr. som enkeltvask eller køb ubegrænset for 99 kr. pr. måned.

Guld: Ønsker du også hjulvask og skyllevoks, så skal du snuppe en Guld vask til 79 kr. eller et medlemskab for 139 kr. pr. måned.

Premium: Med en Premium vask får du yderligere højtryksskyl, undervognsskyl og polering. En enkeltvask koster 99 kr. eller ubegrænset vask til 169 kr. pr. måned.

Premium Plus: Denne vask rummer det hele og giver dig ovenikøbet insektrens med i vasken. Prøv en enkeltvask til 109 kr. eller få ubegrænset bilvask til den nette pris af 179 kr. pr. måned.

Du kan læse mere om vores medlemskab her.