Let og effektiv bilvask

Svendborg - Nyborgvej

7-22Nyborgvej 4, 5700 Svendborg

Miljøvenlig bilvask

Det finder du på Nyborgvej 4

Højde: 2,6mSidespejl til sidespejl: 2,58mMax hjulbredde: 2,2m
Image

Åben mellem 7-22

Image

2 vaskehaller

Vi åbner hele tiden nye vaskehaller

Mangler vi én nær dig?

Skriv dig op og få besked når vi åbner en vaskehal nær dig.

Bilvask Svendborg

Wash World er godt repræsenteret i Svendborg, hvor vi har vaskehaller på to forskellige adresser. På Nyborgvej 4 i Svendborg finder du vores to vaskehaller, som er placeret lige ved siden af Uno-X tanken og tæt på centrum af Svendborg. Kør ind til Wash World i åbningstiden mellem kl. 7-22 og prøv vores effektive, men skånsomme og miljørigtige bilvask.

Vask din bil skinnende ren

Vores vaskehaller tilbyder 4 forskellige vaske: Basis, Guld, Premium og Premium Plus, som du kan købe som enkeltvask eller på abonnement, hvor du må vaske lige så ofte, du vil. Har du meget beskidte hjul, kan du med fordel købe en vask, hvor hjulvask indgår. Vi bruger den nyeste teknologi på markedet, hvor dine fælge bliver vasket med både højtryk og hjulbørster. Inden du kører bilen i vaskehal, er det en god ide at forvaske din bil på vores plads til forvask. Det er nemlig ofte, at der samler sig skidt i krogene, som kræver lidt ekstra knofedt for at fjerne bremsestøv eller andet skidt. Wash World stiller sæbevand og børste til rådighed, som du frit kan benytte til at tage det værste snavs.

Bliv medlem hos Wash World Svendborg

Kan du lide at køre rundt i en ren bil? Vil du gerne vaske den flere gange om måneden? Så har du mulighed for at spare penge på din bilvask som medlem hos Wash World. Det betyder nemlig, at du for et fast månedligt beløb kan vaske så mange gange, du vil. Du får adgang til vaskehallen ved hjælp af nummerpladescanning, som er koblet op på dit medlemskab. Du behøver derfor ikke at stige ud af bilen, for at finde medlemskort eller kreditkort frem, da alt fungerer automatisk via nummerpladescanning. Tilmeld dig i dag.