Let og effektiv bilvask

Struer - Bredgade

24 timer alle ugens dageBredgade 58, 7600 Struer

Miljøvenlig bilvask

Det finder du på Bredgade 58

Højde: 2,6mSidespejl til sidespejl: 2,55mMax hjulbredde: 2,15m
Image

Døgnåben

Image

1 vaskehaller

Vi åbner hele tiden nye vaskehaller

Mangler vi én nær dig?

Skriv dig op og få besked når vi åbner en vaskehal nær dig.

Struer, Bredgade 64

Bilvask i Struer

Trænger din bil til en vask, så kør ind på Bredgade 64 i Struer. Her finder du Wash Worlds vaskehal, som er klar til at tage sig af din bil 24/7. Hos Wash World bruger vi den nyeste teknologi, så din bil får en miljørigtig og skånsom bilvask i god kvalitet. Du vælger selv, om din bil skal have en hurtig vask eller den helt store tur med hjulvask, skyllevoks, affedtning, insektrens, undervognsskyl, ekstra tørring og meget mere. Vores billigste vask koster kun 39 kr. som enkeltvask og 69 kr. pr. måned som medlem med ubegrænset bilvask.

Ubegrænset bilvask i Struer

Hos Wash World kan du som medlem sikre dig ubegrænset bilvask for et fast månedligt beløb. Som medlem er det nemt og billigt at svinge forbi vaskehallen, for med dit abonnement er bilvasken betalt på forhånd. Du skal ikke engang have et medlemskort op af lommen, for vores topmoderne vaskehaller bruger nummerpladescanning, så din registreres automatisk. Det skal være nemt at holde sin bil ren, og hos Wash World gør vi ikke et stort nummer ud af det.

Billig bilvask – enkeltvask eller medlem

Wash World tilbyder 5 forskellige bilvaske, som du kan købe enten som enkeltvask eller som et månedligt abonnement, hvor du kan vaske så mange gange, du vil. Priserne er lave, uanset om du betaler pr. gang du vasker eller du køber et medlemskab. Vores billigste medlemskab hedder Basis, og det får du til 69 kr. pr. måned. Herefter kommer Guld til 119 kr., Premium til 149 kr., Premium Plus til 159 kr. eller All Inclusive til 229 kr. pr. måned. Læs mere om de enkelte vaske.