Let og effektiv bilvask

Sorø - Apotekervej

7-22Apotekervej 14, 4180 Sorø

Miljøvenlig bilvask

Det finder du på Apotekervej 14

Højde: 2,6mSidespejl til sidespejl: 2,38mMax hjulbredde: 2,0m
Image

Åben mellem 7-22

Image

2 vaskehaller

Vi åbner hele tiden nye vaskehaller

Mangler vi én nær dig?

Skriv dig op og få besked når vi åbner en vaskehal nær dig.

Bilvask Sorø

På Apotekervej 14 i Sorø finder du Wash Worlds to vaskehaller, som er klar til at vaske din bil. Har du brug for bilvask på en nem, enkel og billig måde – hvor du ikke skal have kortet op af lommen hver gang? Så er et medlemskab hos Wash World lige noget for dig.

Nem og billig bilvask hos Wash World

Med et medlemskab hos Wash World er du sikret ubegrænset bilvask for et fast månedligt beløb. Vi tilbyder 4 forskellige vaskeprogrammer. Basis er vores billigste vask til 69 kr. pr. måned. Guld koster 119 kr., Premium koster 149 kr. og Premium Plus får du til 159 kr. pr. måned. Da vi benytter os af nummerpladescanning, bliver det simpelthen ikke nemmere at svinge forbi vaskehallen, når du har tid. Du behøver hverken kreditkort eller medlemskort, for alt er registreret via din bils nummerplade. Læs mere om, hvad den enkelte bilvask indeholder her.

Få et fleksibelt medlemskab

Du kan hele tiden tilpasse dit medlemskab, så det passer til dit behov. På din profil på Wash Worlds hjemmeside kan du klare alt omkring dit medlemskab lige fra skift af betalingskort, op- eller nedgradering af medlemskab eller sætte dit medlemskab på pause. Skulle du have behov for en dyrere bilvask end den, du har abonnement på, så kan du sagtens tilkøbe denne uden at opgradere dit medlemskab. Ved vaskehallens automat kan du nemlig vælge at tilkøbe en anden type vask til differencen på enkeltvaskprisen. Dit tilkøb bliver automatisk trukket sammen med næste måneds betaling.

Det skal være nemt at holde sin bil ren – og det er lige, hvad det er hos Wash World. Prisen behøver du heller ikke overveje længe. Vi er de billigste på markedet. Som medlem har du den ekstra fordel, at din bilvask er betalt på forhånd – og du har ubegrænset vask.