Let og effektiv bilvask

Sønderborg - Centerpassagen

24 timer alle ugens dageCenterpassagen 4, 6400 Sønderborg

Miljøvenlig bilvask

Det finder du på Centerpassagen 4

Højde: 2,6mSidespejl til sidespejl: 2,58mMax hjulbredde: 2,2m
Image

Døgnåben

Image

3 vaskehaller

Vi åbner hele tiden nye vaskehaller

Mangler vi én nær dig?

Skriv dig op og få besked når vi åbner en vaskehal nær dig.

Bilvask Sønderborg

På Centerpassagen 4 i Sønderborg finder du Wash World med hele 3 vaskehaller, som er klar til at vaske din bil. Vores vaskehal i Sønderborg er åbent 24/7, så du kan vaske din bil, når det passer dig. Er du på udkig efter bilvask på en nem, enkel og billig måde – hvor du ikke skal have kortet op af lommen hver gang? Så er et medlemskab hos Wash World lige noget for dig.

Vask ubegrænset fra 99 kr. om måneden

Med et medlemskab hos Wash World får du en nem og fleksibel løsning på bilvask. Du kan nemlig vaske løs, som det passer dig og når det passer dig, for et fast beløb om måneden. Vores medlemskaber koster pr. måned: Basis 99 kr., Guld 139 kr., Premium 169 kr. og Premium Plus 179 kr. Du kan læse mere om de enkelte vaske og priser på vores hjemmeside. Tilmeld dig her.

Hos Wash World vil vi gerne være dit foretrukne valg til bilvask i Sønderborg. Vores vaskehaller anvender den nyeste teknologi, som giver en skånsom, effektiv og økonomisk bilvask. Du får også en god og enkel service, hvor du ikke skal have medlemskort op af lommen. Vi anvender nummerpladescanning til at registrere, at du er ankommet til vaskehallen – og så kan du køre direkte i bilvask.

Bilpleje Sønderborg

Wash World gør det til en ren fornøjelse at være bilist. Kør rundt i en nyvasket bil hele ugen og hele året – uden at tænke på prisen. Det hele er betalt på forhånd, og du bestemmer selv hvor dyrt et medlemskab, du ønsker. Der er ingen binding på dit medlemskab, og du kan opsige eller pause det, når det passer dig. Du kan også opgradere eller nedgradere dit abonnement til en anden type bilvask, hvis dit behov ændrer sig. Det hele klarer du ved at logge ind på din profil.