Let og effektiv bilvask

Slagelse - Smedegade

7-22Smedegade 77, 4200 Slagelse

Miljøvenlig bilvask

Det finder du på Smedegade 77

Højde: 2,6mSidespejl til sidespejl: 2,38mMax hjulbredde: 2,0m
Image

Åben mellem 7-22

Image

2 vaskehaller

Vi åbner hele tiden nye vaskehaller

Mangler vi én nær dig?

Skriv dig op og få besked når vi åbner en vaskehal nær dig.

Bilvask centralt i Slagelse

Wash World er godt repræsenteret i Slagelse, hvor vi har vaskehaller på to forskellige lokationer. På Smedegade 77 finder du vores to vaskehaller, som er placeret lige ved siden af OK Tanken og tæt på centrum af Slagelse. Kør ind til Wash World og prøv vores effektive, men skånsomme og miljørigtige bilvask.

Vask din bil helt ren i vores vaskehal

Vi tilbyder 4 forskellige vaske: Basis, Guld, Premium og Premium Plus, som du kan købe som enkeltvask eller på abonnement, hvor du må vaske lige så ofte, du vil. Har du meget beskidte fælge, kan du med fordel vælge en vask, hvor hjulvask indgår. Vi bruger den nyeste teknologi på markedet, hvor dine fælge bliver vasket med både højtryk og hjulbørster. Inden du kører bilen i vaskehal, er det en god ide at forvaske din bil i krogene, fx omkring netop fælgene. På nogle fælge er det nødvendigt at bruge lidt ekstra knofedt for at fjerne bremsestøv eller andet skidt. På vores forvaskeplads stiller vi sæbevand og børste til rådighed, som du frit kan benytte til at tage det værste snavs.

Bliv medlem hos Wash World Slagelse

Kan du lide en ren bil, og vil du gerne vaske den flere gange om måneden? Så har du mulighed for at spare penge på din bilvask som medlem hos Wash World. Det betyder nemlig, at du for et fast månedligt beløb kan vaske så mange gange, du vil. Du får adgang til vaskehallen ved hjælp af nummerpladescanning, som er koblet op på dit medlemskab. Du kan derfor blive siddende i bilen, og du skal ikke have kreditkortet frem. Det bliver ikke nemmere at få en skinnende ren bil, når du ønsker det. Tilmeld dig i dag.