Let og effektiv bilvask

Slagelse - Idagårdsvej

24 timer alle ugens dageIdagårdsvej 2, 4200 Slagelse

Miljøvenlig bilvask

Det finder du på Idagårdsvej 2

Højde: 2,6mSidespejl til sidespejl: 2,38mMax hjulbredde: 2,0m
Image

Døgnåben

Image

2 vaskehaller

Vi åbner hele tiden nye vaskehaller

Mangler vi én nær dig?

Skriv dig op og få besked når vi åbner en vaskehal nær dig.

Bilvask Slagelse

På Idagårdsvej 2 i Slagelse finder du den ene af to Wash World stationer i Slagelse. På Idagårdsvej 2 har vi to vaskehaller, der er åbne døgnet rundt – alle ugens dage. Med en perfekt placering i det sydlige Slagelse lige ved McDonald’s, Burger King og Bilka er det nemt at klare alle ærinder på én gang. Hos Wash World bruger vi kun den nyeste teknologi indenfor bilvask, som er miljørigtig, skånsom og sikrer dig en bilvask i god kvalitet.

Spar penge på din bilvask hos Wash World

Vi har en fast, lav pris på bilvask i vores vaskehaller over hele Danmark. Prøv en af vores enkeltvaske og oplev kvaliteten med dine egne øjne. Ønsker du at vaske bil flere gange om måneden, kan du spare mange penge ved et medlemskab hos Wash World. Her får du ubegrænset adgang til vores bilvask for et månedligt beløb. Du vælger selv, om du vil have Basis, Guld, Premium eller Premium Plus medlemskab. De koster fra 69 kr. til 159 kr. pr. måned. Du kan læse mere om de enkelte vaske og priser på vores hjemmeside. Tilmeld dig her.

Bilpleje Idagårdsvej 2 i Slagelse

Uanset om du er til den hurtige Basis eller den omfattende Premium Plus bilvask, så får du kvalitet for pengene i vores effektive og hurtige vaskehaller i Slagelse. Som medlem hos Wash World kan du vælge at kunne vaske ubegrænset i vores vaskehaller over hele landet. Det koster 10 kr. om måneden, hvis du ønsker adgang til alle Wash World vaskehaller i Danmark. Log ind på din profil på vores hjemmeside og tilvælg ”Alle lokationer” i dit medlemskab.