Let og effektiv bilvask

Skive - Øster Fælled vej

7-22Øster Fælled vej 4, 7800 Skive

Miljøvenlig bilvask

Det finder du på Øster Fælled vej 4

Højde: 2,6mSidespejl til sidespejl: 2,55mMax hjulbredde: 2,15m
Image

Åben mellem 7-22

Image

2 vaskehaller

Vi åbner hele tiden nye vaskehaller

Mangler vi én nær dig?

Skriv dig op og få besked når vi åbner en vaskehal nær dig.

Skive, Øster Fælledvej 4

Bilvask Skive

På Øster Fælledvej 4 i Skive finder du Wash World og vores 2 vaskehaller og 2 støvsugere. Wash World er klar til at vaske din bil fin og ren – ved køb af enkeltvask eller som medlem. Vaskehallen er placeret centralt i Skive. Vores vaskehaller anvender den nyeste teknologi, som giver dig en skånsom, effektiv og økonomisk bilvask.

Fleksibel bilpleje i Skive

Vi tilbyder 5 forskellige typer af bilvaske i vores vaskehaller:

Basis er den hurtigste og billigste bilvask til kun 39 kr. som enkeltvask, men du kan også vælge at blive medlem og få ubegrænset Basis bilvask til 69 kr. om måneden. De øvrige vaskeprogrammer kan ligeledes vælges som enkeltvask eller købes på abonnement. Du kan læse mere om priser og de enkelte bilvaske her. Som medlem hos Wash World er du ikke bundet til den type bilvask, du har abonnement på. Har du fx et medlemskab på Basis, kan du sagtens vælge at tilkøbe en dyrere vask en gang i mellem. Du kan købe den dyrere vask til differencen på enkeltvaskprisen, og dit tilkøb bliver automatisk trukket sammen med næste måneds betaling.

Trænger din bil til en indvendig rengøring? Så prøv vores 2 støvsugere til 5,95 kr. pr. minut. Så er din bel ren både indvendig og udvendig.