Let og effektiv bilvask

Silkeborg - Nordre Ringvej

7-22Nordre Ringvej 90, 8600 Silkeborg

Miljøvenlig bilvask

Det finder du på Nordre Ringvej 90

Højde: 2,6mSidespejl til sidespejl: 2,55mMax hjulbredde: 2,15m
Image

Åben mellem 7-22

Image

2 vaskehaller

Vi åbner hele tiden nye vaskehaller

Mangler vi én nær dig?

Skriv dig op og få besked når vi åbner en vaskehal nær dig.

Bilvask Silkeborg

På Nordre Ringvej 90 i Silkeborg finder du Wash Worlds to vaskehaller, som er klar til at vaske din bil fin og ren. Vaskehallen er placeret centralt i Silkeborg og har åbent fra 7-22 hver dag i ugen. Hos Wash World anvender vi den nyeste teknologi, som giver en skånsom, effektiv og økonomisk bilvask.

Fleksibel bilpleje i Silkeborg

Vi tilbyder 5 forskellige typer af bilvaske i vores vaskehaller: Basis, Guld, Premium, Premium Plus og All Inclusive. Basis er den hurtigste og billigste bilvask, vi tilbyder. Den koster 39 kr. som enkeltvask, men du kan også vælge at købe den på abonnement. Det giver dig ubegrænset bilvask til 69 kr. om måneden. De øvrige vaskeprogrammer kan ligeledes vælges som enkeltvask eller købes på abonnement. Du kan læse mere om priser og de enkelte bilvaske på vores hjemmeside. Som medlem hos Wash World er du ikke bundet til den type bilvask, du har abonnement på. Har du fx et medlemskab på Basis, kan du sagtens vælge at tilkøbe en dyrere vask en gang i mellem. Du kan købe den dyrere vask til differencen på enkeltvaskprisen, og dit tilkøb bliver automatisk trukket sammen med næste måneds betaling.

Bliv medlem af Wash World Silkeborg

Som medlem kan du nyde godt af de mange fordele. Du kan vaske ubegrænset på Nordre Ringvej 90 i Silkeborg, og du kan tilknytte alle vores vaskehaller i hele landet, hvis du har behov for det. Det koster 10 kr. mere om måneden, hvis du ønsker adgang til alle vaskehaller. En anden fordel er, at du kan køre direkte i vaskehal uden at skulle bruge kort. Dit medlemskab hos Wash World er tilknyttet din nummerplade og dit betalingskort, og du får adgang til vaskehallen ved hjælp af nummerpladescanning. Bliv medlem i dag.