Let og effektiv bilvask

Roskilde - Ringstedvej

24 timer alle ugens dageRingstedvej 73, 4000 Roskilde

Miljøvenlig bilvask

Det finder du på Ringstedvej 73

Højde: 2,6mSidespejl til sidespejl: 2,55mMax hjulbredde: 2,15m
Image

Døgnåben

Image

2 vaskehaller

Vi åbner hele tiden nye vaskehaller

Mangler vi én nær dig?

Skriv dig op og få besked når vi åbner en vaskehal nær dig.

Bilpleje Roskilde

På Ringstedvej 73 i Roskilde kan du få ubegrænset bilvask fra kun 69 kr. pr. måned med et Wash World medlemskab. Vores 2 vaskehaller er åbne hele døgnet, og som medlem kører du blot bilen i vask. Du skal ikke engang have penge eller medlemskort op af lommen, fordi vi benytter os af nummerpladescanning. Din bils nummerplade registreres af kameraet ved vaskehallen, som derved åbner porten for dig. Du får den absolut mest enkle løsning på bilvask med et medlemskab, men du kan også sagtens købe en enkeltvask som ikke-medlem. Vores bilvask er miljørigtig og skånsom, og vi har vaskehaller over hele Danmark.

Kør i Bilvask på Ringstedvej i Roskilde

Vores vaskehal på Ringstedvej 73 finder du i det sydlige Roskilde lige ved afkørsel 13 til Holbækmotorvejen. Det er derfor nemt at køre forbi vaskehallen på din vej til og fra motorvejen. Wash World anvender den nyeste teknologi for at give dig den bedste og mest økonomiske bilvask. Vi tilbyder 5 forskellige bilvaske, som du kan købe enten som enkeltvask eller som ubegrænset vask på et månedligt abonnement. Vores billigste medlemskab hedder Basis, og det får du til 69 kr. pr. måned. Herefter kommer Guld til 119 kr., Premium til 149 kr., Premium Plus til 159 kr. eller All Inclusive til 229 kr. pr. måned.

Vi har åbent døgnet rundt

Vores bilvask på Ringstedvej 73 i Roskilde har åbent døgnet rundt, så du kan vaske bil, når det passer dig. Meld dig ind her. Der er ingen binding på dit medlemskab. Du kan opsige eller sætte det på pause, når det passer dig. Du kan også opgradere eller nedgradere dit abonnement til en anden type bilvask, hvis dit behov ændrer sig. Oprettelse koster 99 kr.