Let og effektiv bilvask

Roskilde - Byleddet

24 timer alle ugens dageByleddet 2, 4000 Roskilde

Miljøvenlig bilvask

Det finder du på Byleddet 2

Højde: 2,6mSidespejl til sidespejl: 2,58mMax hjulbredde: 2,2m
Image

Døgnåben

Image

2 vaskehaller

Vi åbner hele tiden nye vaskehaller

Mangler vi én nær dig?

Skriv dig op og få besked når vi åbner en vaskehal nær dig.

Bilvask Roskilde

Bor du i Roskilde, har du rig mulighed for at køre din bil i vaskehal hos Wash World. Vores bilvaskestationer er nemlig repræsenteret to steder i Roskilde. På Byleddet 2 i den østlige del af Roskilde tager vores to vaskehaller imod din bil døgnet rundt. Vores vaskehal er nem at komme til med en placering tæt på Østre Ringvej og Københavnsvej. Er du vild med en nyvasket bil, så kør ind til Wash World og køb en enkeltvask. Du kan også tilmelde dig vores ubegrænsede bilvask her på hjemmesiden. Som medlem hos Wash World kan du vaske bil ubegrænset fra 99 kr. pr. måned. Oprettelsen koster 99 kr.

Vaskehal Roskilde, Byleddet 2

Hvis du er vild med at køre rundt i en skinnende ren bil, så er et medlemskab hos Wash World perfekt for dig. Så behøver du ikke overveje om bilen skal vaskes, for du har fri adgang til vores bilvask i Roskilde for et månedligt beløb. Det er op til dig, om du vil have abonnement på Basis, Guld, Premium eller Premium Plus. De koster fra 69 kr. til 179 kr. pr. måned. Du kan læse mere om de enkelte vaske og priser på vores hjemmeside. Tilmeld dig her.

Bliv medlem hos Wash World

Bilvask hos Wash World er fleksibelt, nemt og billigt og som medlem har du ubegrænset vask i hele åbningstiden. Der er ingen binding på dit medlemskab, og du kan opsige eller pause det, når det passer dig. Du kan også opgradere eller nedgradere dit abonnement til en anden type bilvask, hvis dit behov ændrer sig. Det hele klarer du selv inde på vores hjemmeside ved at benytte vores selvbetjening. Log på din profil, som du oprettede, da du blev medlem. Du er naturligvis også velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du får brug for hjælp.