Let og effektiv bilvask

Ringsted - Nørregade

7-22Nørregade 70, 4100 Ringsted

Miljøvenlig bilvask

Det finder du på Nørregade 70

Højde: 2,6mSidespejl til sidespejl: 2,58mMax hjulbredde: 2,2m
Image

Åben mellem 7-22

Image

2 vaskehaller

Vi åbner hele tiden nye vaskehaller

Mangler vi én nær dig?

Skriv dig op og få besked når vi åbner en vaskehal nær dig.

Bilvask centralt i Ringsted

Wash World er rigt repræsenteret i Ringsted, hvor du finder vores vaskehaller på hele to lokationer, nemlig Nørregade 70 og Frejasvej 43. Wash World Nørregade har den mest centrale beliggenhed af de to, med en placering tæt på Ringsted Sygehus. Vores to vaskehaller på Nørregade i Ringsted har åbent fra 07-22 hver dag i ugen. Hos Wash World er vi af den overbevisning, at det skal være nemt og billigt at holde sin bil ren. Derfor tilbyder vi både enkeltvask af din bil samt medlemskab, hvor du kan vaske ubegrænset for et månedligt beløb. Vores fleksible løsning tilgodeser både dig, der vasker bil flere gange om ugen og dig, der kun vasker bil ved særlige lejligheder.

Vask din bil ubegrænset for 69 kr./md.

Med et medlemskab hos Wash World er det billigt og enkelt at holde din bil skinnende ren til alle tider. Vores billigste bilvask er en Basis vask, som består af shampoo, børstevask og en let tørring af din bil. Med en Guld vask får du hjulvask og skyllevoks oveni. Premium bilvask giver yderligere undervognsskyl, højtryksskyl og polering af din bil. Premium Plus er det ultimative produkt, hvor insektrens er med i bilvasken. Priserne er fra 69 kr. og op til 159 kr. pr. måned – og så kan du vaske lige så ofte, du vil.

Bilpleje i høj kvalitet

Uanset om du er til den hurtige Basis eller den omfattende Premium Plus bilvask, så får du kvalitet for pengene i vores effektive vaskehaller. Du har også mulighed for en gang i mellem at tilkøbe en anden type vask en den, du har abonnement på. Det foregår ved automaten ved vaskehallen, hvor kan tilkøbe den anden type vask til differencen på enkeltvaskprisen. Heller ikke her skal du have ekstra penge op af lommen. Dit tilkøb bliver automatisk trukket sammen med næste måneds betaling.