Let og effektiv bilvask

Ribe - Trojels Knæ

24 timer alle ugens dageTrojels Knæ 6, 6760 Ribe

Miljøvenlig bilvask

Det finder du på Trojels Knæ 6

Højde: 2,6mSidespejl til sidespejl: 2,55mMax hjulbredde: 2,15m
Image

Døgnåben

Image

1 vaskehaller

Image

2 Vask Selv stationer

Vi åbner hele tiden nye vaskehaller

Mangler vi én nær dig?

Skriv dig op og få besked når vi åbner en vaskehal nær dig.

Bilvask Ribe

På adressen Trojels Knæ i Ribe finder du Wash World. Vi har åbent døgnet rundt alle ugens dage. Vi råder over 1 vaskehal og 2 Vask Selv stationer, som er klar til at vaske din bil fin og ren. Wash World ligger tæt på Ringvejen rundt om Ribe samt den store rundkørsel i industrikvarteret, så det er nemt at lægge vejen forbi til en hurtig bilvask.

Hvis du elsker en ren bil, der bliver vasket flere gange om måneden, så skal du tegne et medlemskab hos Wash World. Som medlem får du nemlig ubegrænset bilvask for et fast månedligt beløb. Du er velkommen til at køre din bil i bilvask lige så ofte, du vil. Vi bruger den nyeste teknologi indenfor bilpleje, hvilket sikrer dig en miljørigtig og skånsom bilvask. Du kan prøve vores bilvask med en enkeltvask, inden du beslutter dig for at tegne medlemskab.

En bilvask efter dit behov

Men hvilken vask skal du så vælge? Vi har fem forskellige vaske på menukortet:

Basis: Shampoo, børstevask og let tørring af din bil. Prøv den for 39 kr. som enkeltvask eller køb ubegrænset for 69 kr. pr. måned.

Guld: Ønsker du også hjulvask og skyllevoks, så skal du snuppe en Guld vask til 69 kr. eller et medlemskab for 119 kr. pr. måned.

Premium: Med en Premium vask får du yderligere højtryksskyl, undervognsskyl og polering. En enkeltvask koster 89 kr. eller ubegrænset vask til 149 kr. pr. måned.

Premium Plus: Denne vask er vores mest omfattende bilvask, som også indeholder insektrens. Prøv en enkeltvask til 99 kr. eller få ubegrænset bilvask til den nette pris af 159 kr. pr. måned.

All Inclusive: Luksus bilvask med All Inclusive som giver dig en skinnede ren bil med alt du behøver og mere til efterfulgt af ekstra tørring. Prøv en enkeltvask til 139 kr. eller få ubegrænset bilvask til 229 kr. pr. måned.

Du kan læse mere om vores medlemskab her.

Vask Selv stationer i Ribe

Wash World Ribe råder ikke kun over en automatisk vaskehal – du kan også vaske din bil med håndkraft. Vores Vask Selv stationer er til dig, der foretrækker at vaske bilen selv. I vores overdækkede båse kan du vaske din bil med vores professionelle udstyr særligt udviklet til bilvask. Som afslutning skyller du din bil med kalkfrit vand, der sikrer et pletfrit resultat – helt uden at du behøver at tørre efter. Prisen på Vask Selv er 6 kr. pr. minut.