Let og effektiv bilvask

Randers - Messingvej

24 timer alle ugens dageMessingvej 10, 8940 Randers

Miljøvenlig bilvask

Det finder du på Messingvej 10

Højde: 2,6mSidespejl til sidespejl: 2,58mMax hjulbredde: 2,2m
Image

Døgnåben

Image

2 vaskehaller

Vi åbner hele tiden nye vaskehaller

Mangler vi én nær dig?

Skriv dig op og få besked når vi åbner en vaskehal nær dig.

Bilpleje Randers

Wash World er godt repræsenteret i Randers, hvor vi har hele to lokationer med bilvask. På Messingvej 10 i det sydlige Randers, tæt på Randers Storcenter, finder du vores døgnåbne vaskehaller. Hos Wash World anvender vi den nyeste teknologi, der sikrer dig en skånsom, effektiv og økonomisk bilvask. Vi tilbyder 4 forskellige typer af bilvaske: Basis, Guld, Premium, og Premium Plus.Du kan naturligvis nøjes med at købe en enkeltvask, men du kan også vælge at blive medlem af Wash World. Så kan du vaske så mange gange, du vil, hver eneste måned for et fast beløb.

Fleksibel bilvask

Som medlem er du ikke bundet til den type bilvask, du har abonnement på. Har du fx et medlemskab på Basis, kan du sagtens vælge en anden bilvask en gang i mellem, når du har behov. Ved vaskehallens automat kan du tilkøbe en dyrere vask til differencen på enkeltvaskprisen. Dit tilkøb bliver automatisk trukket sammen med næste måneds betaling. Som medlem hos Wash World kan du vaske ubegrænset på Messingvej i Randers. Har du et ønske om også at kunne vaske ubegrænset i alle vores vaskehaller i landet, så kan du sagtens det. Det koster 10 kr. om måneden, hvis du ønsker adgang til alle vaskehaller. Log ind på din profil på vores hjemmeside og tilvælg ”Alle lokationer” i dit medlemskab.

Bliv Wash World medlem i dag

Når du først har oprettet en profil hos Wash World og tilknyttet din nummerplade og dit betalingskort, kan du gå i gang med vaske din bil til uhørt lave priser. På din profil kan du i øvrigt klare alt omkring dit medlemskab – lige fra skift af betalingskort eller nummerplade til at sætte medlemskab på pause. Du får adgang til vaskehallen ved hjælp af nummerpladescanning, så du behøver ikke engang at stå ud af bilen. Bliv medlem i dag.