Let og effektiv bilvask

Nykøbing Falster - Guldborgsundcentret

24 timer alle ugens dageGuldborgsundcentret 32, 4800 Nykøbing Falster

Miljøvenlig bilvask

Det finder du på Guldborgsundcentret 32

Højde: 2,6mSidespejl til sidespejl: 2,38mMax hjulbredde: 2,0m
Image

Døgnåben

Image

2 vaskehaller

Vi åbner hele tiden nye vaskehaller

Mangler vi én nær dig?

Skriv dig op og få besked når vi åbner en vaskehal nær dig.

Bilvask Nykøbing Falster

Trænger din bil til en vask, så læg vejen forbi Wash World på Guldborgsundcentret 32 i Nykøbing Falster. Her får du en miljørigtig og skånsom bilvask i god kvalitet i vores to vaskehaller. Vi anvender den nyeste teknologi, der sikrer dig en effektiv og økonomisk bilvask. Vi tilbyder 4 forskellige bilvaske.: Basis, Guld, Premium og Premium Plus. Du kan købe en enkeltvask eller vælge at få et månedligt abonnement, hvor du kan vaske så mange gange, du vil hver eneste måned for et fast beløb.

Bilvask på den nemme måde

Hvis du også elsker en nyvasket bil, så bliver det ikke nemmere og mere fleksibelt end med et medlemskab hos Wash World. Du får adgang til vaskehallen ved hjælp af nummerpladescanning, som er koblet op på dit medlemskab. Det betyder, at du hverken behøver at gå ud af bilen eller have et kreditkort frem. Prisen behøver du heller ikke tænke længe over, for du har ubegrænset vask. Køb medlemskab i dag, og du kan vaske med det samme.

Bliv medlem af Wash World

Uanset om du er til den hurtige Basis eller den omfattende Premium Plus, så får du kvalitet for pengene i vores lækre vaskehaller. Som medlem hos Wash World kan du vaske ubegrænset i Nykøbing Falster eller en af vores andre vaskehaller i Danmark. Det koster 10 kr. om måneden, hvis du ønsker adgang til alle vaskehaller landet over. Log ind på din profil og tilvælg ”Alle lokationer” i dit medlemskab. På din profil kan du klare alt omkring dit medlemskab lige fra skift af betalingskort, opgradering af medlemskab eller sætte medlemskab på pause.