Let og effektiv bilvask

Nørresundby - Loftbrovej

24 timer alle ugens dageLoftbrovej 2, 9400 Nørresundby

Miljøvenlig bilvask

Det finder du på Loftbrovej 2

Højde: 2,6mSidespejl til sidespejl: 2,55mMax hjulbredde: 2,15m
Image

Døgnåben

Image

2 vaskehaller

Image

2 Vask Selv stationer

Vi åbner hele tiden nye vaskehaller

Mangler vi én nær dig?

Skriv dig op og få besked når vi åbner en vaskehal nær dig.

Bilvask Nørresundby

Wash World Nørresundby finder du lige mellem Hirtshalsmotorvejen og Frederikshavnmotorvejen på Loftbrovej 2. Det er nemt at komme til og fra vores vaskehal, som har døgnåbent hele året. Som kunde hos Wash World er det nemt og billigt at holde sin bil ren. Vi tilbyder både enkeltstående køb af bilvask samt medlemskab, hvor du kan vaske ubegrænset for et månedligt beløb. Vores fleksible løsning tilgodeser både dig, der vasker bil flere gange om ugen og dig, der kun vasker bil ved særlige lejligheder.

Vask din bil ubegrænset for 69 kr./md.

Med et medlemskab hos Wash World får du en billig og enkel løsning til at holde din bil ren til alle tider. Vores billigste bilvask er en Basis vask, som består af shampoo, børstevask og let tørring af din bil. Vælger du Guld vask får du hjulvask og skyllevoks oveni. Premium bilvask giver yderligere undervognsskyl, højtryksskyl og polering af din bil. Premium Plus er med alle ovenstående produkter samt insektrens. All Inclusive er en luksus bilvask med All Inclusive som giver dig en skinnede ren bil med alt du behøver og mere til efterfulgt af ekstra tørring. Priserne er fra 69 kr. og op til 229 kr. pr. måned – og så kan du vaske lige så ofte, du vil.

Vask Selv i Nørresundby

Wash World Nørresundby råder ikke kun over 2 automatiske vaskehaller. Du kan også vaske din bil med håndkraft, hvis du foretrækker dette. Du kan stå i tørvejr i vores overdækkede haller, og der er masser af plads til at komme rundt om din bil med udstyret. I vores Vask Selv vaskehal finder du børster og sæbe til at vaske bilen med. Som afslutning skyller du din bil med kalkfrit vand, der sikrer et pletfrit resultat – helt uden at du behøver at tørre efter. Prisen på Vask Selv er 5,95 kr. pr. minut.