Let og effektiv bilvask

Næstved - Erantisvej

7-22Erantisvej 52, 4700 Næstved

Miljøvenlig bilvask

Det finder du på Erantisvej 52

Højde: 2,6mSidespejl til sidespejl: 2,55mMax hjulbredde: 2,15m
Image

Åben mellem 7-22

Image

3 vaskehaller

Image

1 Vask Selv stationer

Vi åbner hele tiden nye vaskehaller

Mangler vi én nær dig?

Skriv dig op og få besked når vi åbner en vaskehal nær dig.

Vaskehal Næstved

Wash World er godt repræsenteret i Næstved. Du finder Wash World på to forskellige adresser: Erantisvej 52 og Gammel Holstedvej 1. På Erantisvej 52 i den nordlige del af Næstved er det let at lægge vejen forbi vores vaskehal, når bilen trænger til en vask. Wash World finder du lige ved siden af Burger King, og du finder let derhen via Østre Ringvej. På Erantisvej 52 er vi klar til din bil med hele 3 vaskehaller og 1 Vask Selv station. Vores bilvask er miljørigtig og skånsom, og vi anvender den nyeste teknologi for at give dig den bedste service.

Billig bilvask Næstved

Vi tilbyder 5 forskellige bilvaske, som du kan købe enten som enkeltvask eller som et månedligt abonnement, hvor du kan vaske så mange gange, du vil. Du får adgang til vaskehallen ved hjælp af nummerpladescanning, som er koblet op på dit medlemskab. Du kan derfor blive siddende i bilen, og du skal ikke have kreditkortet frem. Prisen behøver du heller ikke overveje: Din bilvask er betalt – og du har ubegrænset vask. Vores billigste medlemskab hedder Basis, og det får du til 69 kr. pr. måned. Herefter kommer Guld til 119 kr., Premium til 149 kr., Premium Plus til 159 kr. eller All Inclusive til 229 kr. pr. måned. Læs mere om de enkelte vaske.

Vask selv bil Næstved

I Næstved har vi også en Vask Selv station. Her kan du selv gå i sving med at vaske din bil. I vores overdækkede båse finder du børster og sæbe til at vaske bilen med. Som afslutning skyller du din bil med kalkfrit vand, der sikrer et pletfrit resultat. Du behøver ikke at tørre efter – lad motorvejen klare tørringen. Prisen på Vask Selv er 6 kr. pr. minut.

Vores bilvask på Erantisvej har åbent 7-22 hver dag. Hos Wash World er det nemt og billigt at holde din bil skinnende ren til alle tider.