Let og effektiv bilvask

Middelfart - Skovsvinget

24 timer alle ugens dageSkovsvinget 27c, 5500 Middelfart

Miljøvenlig bilvask

Det finder du på Skovsvinget 27c

Højde: 2,6mSidespejl til sidespejl: 2,58mMax hjulbredde: 2,2m
Image

Døgnåben

Image

2 vaskehaller

Vi åbner hele tiden nye vaskehaller

Mangler vi én nær dig?

Skriv dig op og få besked når vi åbner en vaskehal nær dig.

Bilvask Middelfart

Spuling, shampoo, vask med børste, tørring og måske også en polering – det er hårdt arbejde at vaske sin bil selv. Og har man ikke pladsen eller udstyret til det derhjemme, så er det svært at komme i gang med. Så hvorfor ikke lade Wash World klare bilvasken for dig? På Skovsvinget 27C i Middelfart finder du Wash World med 2 døgnåbne vaskehaller. Vores vaskestation er placeret ved siden af Burger King, lige ved afkørslen til Fynske Motorvej. Vi tilbyder bilvask, der er tilgængeligt via medlemskab eller enkeltstående køb med betalingskort.

Wash World – bliv medlem og få ubegrænset bilvask

Du får flere fordele hos os – udover en effektiv, tidsbesparende og miljørigtig. Som medlem hos Wash World kan du vaske ubegrænset for et fast månedligt beløb. Vælg mellem fire medlemskaber: Basis, Guld, Premium, og Premium Plus. Priserne er mellem 69-159 kr. pr. måned. Skulle du en gang i mellem have behov for at prøve en dyrere bilvask end dit abonnement, så kan du sagtens tilkøbe denne ved vaskehallen. Du får bilvasken til differencen på enkeltvaskprisen, og beløbet bliver trukket sammen med næste måneds betaling. Du kan læse mere om priser og indhold i de enkelte bilvaske her.

Vask i hele landet som medlem

Hvis du ofte er på farten, kan det måske give mening for dig at kunne vaske i andre vaskehaller end den i Middelfart. For 10 kr. om måneden får du fri adgang til alle Wash World vaskehaller i Danmark. Log ind på din profil på vores hjemmeside og tilvælg ”Alle lokationer” i dit medlemskab, så er du klar til at vaske bil i hele landet.