Let og effektiv bilvask

Kolding - Vejlevej 251

24 timer alle ugens dageVejlevej 251, 6000 Kolding

Miljøvenlig bilvask

Det finder du på Vejlevej 251

Højde: 2,6mSidespejl til sidespejl: 2,55mMax hjulbredde: 2,15m
Image

Døgnåben

Image

3 vaskehaller

Image

2 Vask Selv stationer

Vi åbner hele tiden nye vaskehaller

Mangler vi én nær dig?

Skriv dig op og få besked når vi åbner en vaskehal nær dig.

Kolding Bilpleje

Wash World er godt repræsenteret i Kolding. Du finder Wash World tre forskellige steder i Kolding: Vejlevej 132 og Vejlevej 251 – begge i den nordlige del af Kolding samt på Poul Møllers Vej 1A. På Vejlevej 251 er Wash World klar med hele tre vaskehaller og to Vask Selv stationer. Vores bilvask er miljørigtig og skånsom, og vi anvender den nyeste teknologi for at give dig den bedste service. Vi tilbyder 5 forskellige typer af bilvaske: Basis, Guld, Premium, Premium Plus og All Inclusive. Du kan naturligvis nøjes med at købe en enkeltvask, men du kan også vælge at blive medlem af Wash World.

Ubegrænset bilvask i Kolding

Som medlem af Wash World har ubegrænset bilvask året rundt. Så er du vild med en ren bil, bliver det ikke nemmere eller billigere at holde din bil ren. Basis er vores billigste vask til 69 kr. pr. måned. Herefter kommer Guld til 119 kr., Premium til 149 kr., Premium Plus til 159 kr. og til sidst All Inclusive til 229 kr.pr. måned. Uanset hvilken vask, du vælger, får du kvalitet for pengene i vores moderne vaskehaller. Der er ingen binding på dit medlemskab, og du kan opsige det frem til d. 20. til udgangen af samme måned. Oprettelsesgebyret er 99 kr.

Bliv Wash World medlem i dag

Når du først har oprettet en profil og er registreret som medlem med din nummerplade og betalingskort, har du ubegrænset bilvask. På din profil kan du i øvrigt klare alt omkring dit medlemskab – lige fra skift af betalingskort eller nummerplade til at sætte medlemskab på pause. Du får adgang til vaskehallen ved hjælp af nummerpladescanning, så du behøver ikke engang at stå ud af bilen. Bliv medlem i dag, og du kan vaske med det samme.