Let og effektiv bilvask

Køge - Københavnsvej

7-22Københavnsvej 86, 4600 Køge

Miljøvenlig bilvask

Det finder du på Københavnsvej 86

Højde: 2,6mSidespejl til sidespejl: 2,55mMax hjulbredde: 2,15m
Image

Åben mellem 7-22

Image

2 vaskehaller

Vi åbner hele tiden nye vaskehaller

Mangler vi én nær dig?

Skriv dig op og få besked når vi åbner en vaskehal nær dig.

Bilvask Køge

Trænger din bil til en vask, så læg vejen forbi Wash World på Københavnsvej 86 i Køge. Vi har åbent hver dag fra 7-22. Her kan du købe en miljørigtig og skånsom bilvask i god kvalitet i vores to vaskehaller. Vi anvender den nyeste teknologi, der sikrer dig en effektiv og økonomisk bilvask. Vi tilbyder 5 forskellige bilvaske: Basis, Guld, Premium, Premium Plus og All Inclusive. Du kan til enhver tid købe en enkeltvask, men du kan også vælge at købe et månedligt abonnement. Som abonnent kan du vaske så mange gange, du vil, hver eneste måned for et fast beløb.

Bilvask på den nemme og økonomiske måde

De fleste elsker en nyvasket bil. Men det er ikke altid, at man lige har lyst til at prioritere en bilvask i budgettet. Men med et medlemskab hos Wash World behøver du ikke overveje dine prioriteter. Du har nemlig fri vask, så længe dit medlemskab kører. Du kan blive medlem for helt ned til 69 kr. pr. måned. Så hvis du også elsker en ren bil, så vælg en økonomisk løsning, der hurtigt tjener sig hjem. Det bliver ikke nemmere og mere fleksibelt end med vores medlemskab. Du får adgang til vaskehallen ved hjælp af nummerpladescanning, som er koblet op på dit medlemskab.

Bliv medlem af Wash World

Uanset om du vælger Basis, Guld, Premium, Premium Plus eller All Inclusive, så får du kvalitet for pengene i vores lækre vaskehaller. Som medlem hos Wash World kan du vaske ubegrænset i Køge eller en af vores andre vaskehaller i Danmark. Det koster 10 kr. om måneden, hvis du ønsker adgang til alle vaskehaller landet over. Log ind på din profil på vores hjemmeside og tilvælg ”Alle lokationer” i dit medlemskab. På din profil kan du klare alt omkring dit medlemskab lige fra skift af betalingskort, opgradering af medlemskab eller sætte medlemskab på pause.