Let og effektiv bilvask

Kalundborg - Holbækvej

24 timer alle ugens dageHolbækvej 74, 4400 Kalundborg

Miljøvenlig bilvask

Det finder du på Holbækvej 74

Højde: 2,6mSidespejl til sidespejl: 2,55mMax hjulbredde: 2,15m
Image

Døgnåben

Image

2 vaskehaller

Image

1 Vask Selv stationer

Vi åbner hele tiden nye vaskehaller

Mangler vi én nær dig?

Skriv dig op og få besked når vi åbner en vaskehal nær dig.

Bilpleje Kalundborg

I Kalundborg finder du Wash World bilvaskestation med to vaskehaller og én Vask Selv station, som har åbent hele døgnet, året rundt. Her kan du købe en billig bilvask i høj kvalitet. Vi benytter os af den nyeste teknologi for at sikre dig den bedste service. Vores vaskehaller over hele Danmark skyder op med lynets fart, og vi er i en rivende udvikling.

Som medlem af Wash World kan du vælge mellem 5 forskellige bilvaske: Basis til 69 kr., Guld til 119 kr., Premium til 149 kr., Premium Plus til 159 kr. og All Inclusive til 229 kr. om måneden.

Bliv medlem af Wash World Kalundborg

Kan du lide at passe og pleje din bil, så den altid tager sig pæn og ren ud? Så kan du med fordel benytte dig af vores gode tilbud! Som medlem af Wash World får du nemlig ubegrænset bilvask for et fast månedligt beløb. Det betyder, at du kan køre din bil i bilvask lige så ofte, du vil. På pladsen foran vaskehallen kan du benytte dig af vores forvask, hvor vi stiller sæbevand og børster til rådighed. Her kan du fjerne det værste bremsestøv og skidt fra fælge, nummerplade og diverse kroge på bilen.

Vask selv bil Kalundborg

Wash World råder ikke kun over automatiske vaskehaller. I Kalundborg har vi gjort det muligt at vaske din bil selv med håndkraft. Vores Vask Selv station er til dig, der foretrækker at vaske bilen selv – men som ikke ejer det rette udstyr eller har pladsen til det derhjemme.

I vores overdækkede båse finder du børster og sæbe til at vaske bilen med. Som afslutning får du en skylning med kalkfrit vand, så der ikke er behov for tørring af din bil.

Prisen på Vask Selv er 6 kr. pr. minut.