Let og effektiv bilvask

Ikast - Europavej

24 timer alle ugens dageEuropavej 3, 7430 Ikast

Miljøvenlig bilvask

Det finder du på Europavej 3

Højde: 2,6mSidespejl til sidespejl: 2,55mMax hjulbredde: 2,15m
Image

Døgnåben

Image

1 vaskehaller

Image

2 Vask Selv stationer

Vi åbner hele tiden nye vaskehaller

Mangler vi én nær dig?

Skriv dig op og få besked når vi åbner en vaskehal nær dig.

Bilvask Ikast

Spuling, shampoo, vask med børste, tørring og polering – det er hårdt arbejde at vaske bil. Hvorfor ikke lade Wash World klare bilvasken for dig? Kør bilen ind i vaskehallen på Europavej 3 i Ikast. Her finder du vores døgnåbne vaskehal og 2 Vask Selv stationer. Fordelene hos os er en effektiv, tidsbesparende og miljørigtig bilvask med kort ventetid.

Billig bilvask Ikast

Wash World tilbyder bilvask via medlemskab eller enkeltstående køb med betalingskort. Er du glad for en ren bil og vasker gerne flere gange om måneden? Så kan du spare en hulens masse penge ved at blive medlem hos Wash World. Du får ubegrænset bilvask for et fast månedligt beløb. Vælg mellem Basis, Guld, Premium, Premium Plus eller All Inclusive til priser fra 99 til 229 kr. pr. måned. Du får ikke en bedre pris på bilvask end hos os. Du er ikke bundet af dit medlemskab, men kan opsige det inden den 20. i en måned til udgangen af samme måned.

Du kan læse mere om priser og indhold i de enkelte bilvaske her.

Har du særligt snavsede hjul, så vælg en vask med hjulvask. Vi bruger den nyeste teknologi på markedet, hvor dine hjul bliver vasket med både højtrykspuling og hjulbørster. Inden du kører bilen i vaskehal, er det en god ide at fjerne det værste bremsestøv og skidt i vores forvask. Wash World stiller sæbevand og børste til rådighed, som du frit kan benytte til at tage det værste snavs.

Vask selv bil Ikast

I Wash World Ikast har vi lagt op til, at du kan smøge ærmerne op og vaske din bil selv. Vores Vask Selv station er til dig, der foretrækker at vaske bilen med håndkraft. I vores overdækkede vaskehal finder du børster og sæbe til at vaske bilen med. Som afslutning får du en skylning med kalkfrit vand, der minimerer behovet for tørring af bilen. Kør et smut på motorvejen og lad farten klare tørringen. Prisen på Vask Selv er 6 kr. pr. minut.