Let og effektiv bilvask

Horsens - Vejlevej

24 timer alle ugens dageVejlevej 102, 8700 Horsens

Miljøvenlig bilvask

Det finder du på Vejlevej 102

Højde: 2,6mSidespejl til sidespejl: 2,55mMax hjulbredde: 2,15m
Image

Døgnåben

Image

2 vaskehaller

Image

2 Vask Selv stationer

Vi åbner hele tiden nye vaskehaller

Mangler vi én nær dig?

Skriv dig op og få besked når vi åbner en vaskehal nær dig.

Wash World – ubegrænset bilvask Horsens

På Vejlevej 102 i Horsens finder du Wash World med hele 2 vaskehaller og 2 Vask Selv stationer, som står klar til at vaske din bil. Har du brug for, at din bilvask foregår nemt, enkelt og billigt – uden at du skal tænke for meget over prisen? Så er et medlemskab hos Wash World lige noget for dig, der ikke ønsker at hive kortet op af lommen hver gang.

Et medlemskab hos Wash World sikrer dig ubegrænset bilvask for et fast månedligt beløb. Vores vaskehaller er udstyret med scannere og benytter sig af nummerpladescanning. Det gør det let at svinge forbi vaskehallen – spontant såvel som planlagt. Det skal være nemt at holde sin bil ren, og hos Wash World ønsker vi ikke at gøre et stort nummer ud af det. Basis er vores billigste vask til 69 kr. pr. måned. Du kan også vælge Guld til 119 kr., Premium til 149 kr., Premium Plus til 159 kr. eller All Inclusive til 229 kr. pr. måned. Læs mere om hvad den enkelte bilvask indeholder her.

Bilpleje Horsens

Hos Wash World bruger vi den nyeste teknologi indenfor bilvask, så du som kunde kan få miljørigtig og skånsom bilpleje i god kvalitet. Du vælger selv, om din bil skal have en hurtig vask eller den store tur med skyllevoks, polering og undervognsskyl. Selvom du har købt for eksempel et basis abonnement, kan du sagtens vælge at få en af de andre vaske en gang imellem. Det gør du ved at tilkøbe en anden type vask ved vaskehallen til differencen på enkeltvaskprisen. Tilkøbet bliver trukket sammen med næste måneds betaling.

Vask selv bil i Horsens

I Horsens tilbyder vi også 2 Vask Selv stationer. Vask Selv konceptet består af vaskehaller, hvor du selv vasker din bil med vores professionelle udstyr. Det er tiltænkt dig, der foretrækker at vaske bilen selv til en fast lav minutpris på 6 kr. I vores overdækkede vaskehal finder du børster og sæbe til at vaske bilen med. Som afslutning får du en skylning med kalkfrit vand, der minimerer behovet for tørring af bilen.

Vores bilvask i Horsens er åbent 24/7, så du kan få vasket din bil, når det passer dig.