Let og effektiv bilvask

Holbæk - Springstrup

24 timer alle ugens dageSpringstrup 5, 4300 Holbæk

Miljøvenlig bilvask

Det finder du på Springstrup 5

Højde: 2,6mSidespejl til sidespejl: 2,55mMax hjulbredde: 2,15m
Image

Døgnåben

Image

3 vaskehaller

Image

2 Vask Selv stationer

Vi åbner hele tiden nye vaskehaller

Mangler vi én nær dig?

Skriv dig op og få besked når vi åbner en vaskehal nær dig.

Bilvask Holbæk

Trænger din bil til lidt kærlig pleje, så kør ind til Wash World på Springstrup 5 i Holbæk. Her venter vores 3 vaskehaller og 2 Vask Selv stationer på dig og din bil. Hos Wash World får du en miljørigtig og skånsom bilvask i god kvalitet. Vi anvender den nyeste teknologi, så vi altid kan sikre dig en effektiv bilvaskeservice. Vi tilbyder 5 forskellige bilvaske, som du kan købe enten som enkeltvask eller på et månedligt abonnement, hvor du kan vaske så mange gange, du vil.

Bilpleje i Holbæk har aldrig været mere fleksibelt

Hos Wash World vælger du selv om du er til en hurtig vask eller den store tur med skyllevoks, polering og undervognsskyl. Vores vaske hedder Basis, Guld, Premium, Premium Plus eller All Inclusive. En enkeltvask koster fra 39 kr., mens du som medlem kan vaske ubegrænset fra 69 kr. pr. måned.

Selvom du har valgt ét abonnement, kan du sagtens tilkøbe en af de andre vaske, når du har lyst og behov. Du kan tilkøbe en anden vask til differencen på enkeltvaskprisen. Tilkøbet bliver trukket sammen med næste måneds betaling. Du kan læse mere om priser og indhold i de enkelte bilvaske her.

Vask selv bil Holbæk

Foretrækker du at vaske din bil selv, så kan du gøre det let og komfortabelt hos Wash World i Holbæk. Vores 2 Vask Selv stationer er overdækkede og et godt supplement til at vaske bil derhjemme. I vores overdækkede båse finder du børster og sæbe til at vaske bilen med. Som afslutning får du en skylning med kalkfrit vand, der minimerer behovet for tørring af bilen. Alt sammen til en fast lav minutpris på 6 kr.

Vores bilvask i Holbæk er åbent døgnet rundt, så du kan få vasket din bil, når det passer dig.