Let og effektiv bilvask

Herning - Guldborgvej

24 timer alle ugens dageGuldborgvej 2-4, 7400 Herning

Miljøvenlig bilvask

Det finder du på Guldborgvej 2-4

Højde: 2,6mSidespejl til sidespejl: 2,55mMax hjulbredde: 2,15m
Image

Døgnåben

Image

2 vaskehaller

Image

1 Vask Selv stationer

Vi åbner hele tiden nye vaskehaller

Mangler vi én nær dig?

Skriv dig op og få besked når vi åbner en vaskehal nær dig.

Bilvask Herning

På Guldborgvej 2-4 i Herning kan du få en skinnende ren bil i Wash Worlds to vaskehaller, som har døgnåbent. Vi tilbyder billig bilvask i høj kvalitet med anvendelse af den nyeste teknologi. Vi ønsker at sikre dig den bedste service og en bilvask, som er miljørigtig og skånsom for din bil.

Som medlem af Wash World får du ubegrænset bilvask for et fast månedligt beløb. Vælg mellem Basis til 69 kr., Guld til 119 kr., Premium til 149 kr. Premium Plus til 159 kr. eller All Inclusive til 229 kr. om måneden. Oprettelsen koster 99 kr. Der er ingen binding på medlemskabet, og det kan opsiges inden den 20. i en måned til udgangen af samme måned.

Det er nemt at vaske bil hos Wash World

Du kommer kørende hen til vaskehallen, og vores kamera registrerer din nummerplade. Da du er medlem af Wash World, kan du køre direkte i vaskehallen. Du behøver ikke at stå ud af bilen eller have kreditkortet frem. Hvis du en dag ønsker at prøve en anden vask, end du har abonnement på, så kan det fint lade sig gøre. Du kan nemlig tilkøbe en anden type vask ved vaskehallen til differencen på enkeltvaskprisen. Tilkøbet vil blive trukket sammen med næste måneds betaling.

Vask selv bil Herning

I vores vaskehaller i Herning kan du også vaske din bil selv i vores Vask Selv station. Det er oplagt til dig, der foretrækker at vaske bilen selv, men ikke har den fornødne plads eller udstyr derhjemme. I vores overdækkede vaskehal finder du børster og sæbe til at vaske bilen med. Som afslutning får du en skylning med kalkfrit vand, der gør at bilen ikke får hvide kalkpletter/ringe. Du behøver således ikke at eftertørre bilen – lad motorvejen klare tørringen. Vask Selv har en fast lav minutpris på 6 kr.